ילדה

bluewater

New member
ילדה

יודע שאת שם יודע שאת מחכה רוצה לגעת בך לחוש,לראות אותך מסמיקה אז למה את מחכה? עברתי הרבה ילדה עברתי המון וזה קרה ב22 שנה... ידעתי מה זאת אהבה ידעתי לאהוב...לתת מהנשמה... אז אל תחששי מתוקה כי אני תמיד יעזור לך בעת מצוקה... אני יודע ילדה כמה את עייפה כמה שאת רוצה שאני יעשה לך טוב בנשמה ואני רוצה! אני רוצה לחוש את עורך הנעים רוצה להריח אותו להריח את ריח הסחלבים כי רק את ילדה שלי...רק את בראשי עכשיו למה את לא כאן... ילדה שלי... כמה זה יכול עוד להמשך??? ליבי משתגע ראשי מסתובב וכן ילדה,זה גם לפעמים כואב. כי את רחוקה ממני ילדה! אבל את תמיד אוהבת לחשוב אחרת ואני זוכר את מה שאת אומרת שיש לנו ארץ כזאת קטנטונת... ילדה שלי ילדה מתוקה אני לא רוצה לטעום עוד דמעה מלוחה לא רוצה לחוש את כאב האכזבה כי משהו חסר לי ילדה ואת בטח יודעת מה... I WANNA KNOW WHAT LOVE IS ...I WANT YOU TO SHOW ME I WANNA FEEL WHAT LOVE IS ...I WANT YOU TO SHOW ME }bluewater{

*g99

New member
ילד

אני רוצה,רוצה שתחוש,שתיגע, רוצה ולא יכולה,לא יודעת מה הסיבה. עוד ליטוף,עוד מבט,נגיעה קלה, ואז,הנשיקה בצוואר,ומשם אל האוזן. ואני,אני מסרבת,למה?למה זה קורה, אתה רוצה לתת לי,לחוש אותי,ואני... רוצה גם,כ``כ רוצה,אני נמסה מהמבט שלך, מהנגיעות הרכות שלך,אך עצורה,למה? אני רוצה אתוך הלילה...אך לא יכולה. ומחר? אולי ארצה יותר,אשתוקק לך יותר... ואז? האם זה יקרה?

yoli

New member
יוניתי מאמי

אני לא מפספסת שום דבר... איך היה אתמול?

מים כחולים ....

מחכה לך ילד מקסים שלי שתבוא .. מביטה כל יום על הלוח שנה לראות מתי יבוא היום מסתכלת בתמונה שלך .. והלב צובט הכאב שבפרידה ... כשהלכת עדיין צורב .. אני אוהבת אותך ילד מקסים שלי .. מחכה רק לנגוע בך .. מחכה להרגיש רוצה להרגיש את ידך על גופי .. מחכה לראות את התגובה שלך .. למגע ידי הגעגועים .. גורמים לי צער וכאב .. אבל התקווה לא מיאשת אותי וזה מה שעובר הצפיה שתבוא .. החלום שכבר הגעת .. הם אלה שגורמים לי להמשיך הלאה .. הליטוף החיבוק הנשיקה הענקית אני רק רוצה את זה להרגיש רוצה רק שתבוא .. ולומר לך בלחש באוזן .. אני אותך אוהבת ילד יפה שלי ... רק אותך ... מים כחולים ... וואו אהבתי מאוד את הכתיבה שלך .. במילה אחת מ ד ה י ם !!! שלך שרון @}-}---

bluewater

New member
אתם כאלה מקסימים :)

ומבינים... רק טוב אני מאחל לכם רק את הטוב שבחיים שלכם מים כחולים...

*g99

New member
אז תגיד לי,

למה? למה אני קוראת את התגובה שלך, ודמעות זולגות על הלחי שלי,יש לך תשובה? אני,הבודדה שמחפשת... אהבה.

bluewater

New member
מתוקה

דמעות עומדות בעיניי למשמע אוזני את לא בודדה מתוקה! כי אנחנו פה איתך כל הזמן... והאהבה תמצא אותך מתוקה... אל תחפשי ואל תתייאשי! הניחי ללבך להנחות אותך הניחי לו-תני לו לחזק אותך. ואל תבכי נשמה כי הדמעות יקרות מאהבה אז תשמרי אותם תשמרי אותם לחתונה... שלך מים כחולים

*g99

New member
אלו דמעות

של שימחה... של רגש... שיש פה אהבה שמציפה אותנו גם כשאיננו מודעים לה... אהבה אמיתית...ביתית... תודה,תודה לך מים כחולים... ולך אתן שי קטן מהלב,המעט שאוכל לתת לך כעת... }{

*g99

New member
צמרמורת...

ולצערי,היא רק וירטואלית... אבל,תודה!!! :)

*g99

New member
לילה כחול לך מים כחולים...

הצבע המושלם!!! עשית לי לילה הכי כחול שהיה לי אי פעם... תודה! }{

bluewater

New member
תמיד

תמיד אהיה כאן לשמח את ליבך רק תגידי נשמה-ואני כאן לרשותיך! לילה טוב מתוקה חלומות נעימים חלומות עם תשוקה...

*g99

New member
ושוב התמונה שממיסה אותי...

אוי,אילו יכולתי להיות במקומה...

ואתה מים כחולים ..

מים שחודרים מהמעמקים .. בלב המפרץ המים כל כך שקטים אבל בפנים הם סוערים וגועשים .. וככה הוא הלב האדם .. מבחוץ הוא נראה שקט מבין אוהב ומבפנים הוא סוער ומרגיש .. את הכל הרגש .. ואתה זה רגש אחד גדול ..

yoli

New member
מקסים שלי...

דמעות של אושר היה זה אתמול, התרגשות על דבר קטן כ``כ זה היופי בינינו ילד החומריות היא לא העיניין גם לא המרחק והבילויים, דברים קטנים ממך- מאמי זה מה שעושה לי את זה יום יום בחיים, למדתי את זה על בשרי, אין ערך לכול זה אם אין כבוד,אהבה והיכולת לדבר, מה שיש לנו יקר לי מכול ילד, תדע שאני מעריכה זאת, אוהבת איילת ..

למעלה