ילדה

kilst77

New member
ילדה

אני בקשר של כשנה ושמונה עם בחורה בת 26 ואני בן 32, בחצי השנה האחרונה אנו גרים יחד. כבר מתחילת הקשר היא אמרה, לפעמים גם בנוכחות חברים, שהיא לא יודעת אם תרצה להתחתן בעתיד ושלהביא ילדים זה אגואיסטי. לאחרונה יזמתי שיחה בנושא מתוך ציפייה שדעתה השתנתה עם הזמן אבל התברר שממש לא. היא אמרה שלא תרצה להתחתן בשנה הקרובה ואח"כ אין לדעת. על ילדים אין מה לדבר כרגע. למרות שעזבה את הבית בגיל צעיר יחסית (20) היא ילדותית - מאד אוהבת להפגש בתדירות גבוהה ביותר עם החבורה שלה ומנסה לגרור אותי גם לזה. היא גם לא מוכנה ללכת לגניקולוגית כי מגעיל אותה שמישהי תיגע בה.... אני תוהה איך להמשיך הלאה אם בכלל.... הא, שכחתי לציין שהיא דתל"שית והוריה התגרשו בצורה לא יפה כשהיתה בגיל ההתבגרות.

seeyou

New member
לדעתי,זכותה לחיות כפי שהיא מבינה

טוב שאתה יודע את הכוונות שלה ותוכל להתכונן בהתאם(להפרד) לא מתאים לך?תעזוב גם אם זה כייף להיות ביחד. זוגיות מתבססת על מטרות משותפות להווה וגם לעתיד יוסי

לנושנוש

New member
שים לב! היא אומרת בדיוק מה בדעתה

ושקפותיה. אל תגיד בעוד כמה שנים שהיא הבטיחה או אמרה ששתשתנה או נתנה הרגשה וכו'. למה אתה לא רוצה להפגש עם חברות שלה? זה לא יאה לגבר בגילך?

שילה1

New member
אלו האמונות והדעות שלה,ונראה שהן מעוגנות,ולא

ישתנו. על כן-במקום לצפות לשינוי שלא יגיע,התחל לחשוב איך ומה אתה עושה עם עצמך ועם הזוגיות הזו. ועוד עצה קטנה:חברותיה זה עולמה,לפני ההכרות איתך,ולאחריה.שם נח לה,נעים ומרגישה בטוחה.או שתיקח חלק בהנאתה זו,או שחרר אותה ,תן לה את הספייס,את הזמן לעצמה.

שילה1

New member
בדקה גניקלוגית היא חובה של כל אישה לעצמה,

וחייבת להתבצע ,כמובן.

kilst77

New member
למען הסדר הטוב

אין בינינו דם רע ואנחנו אוהבים אחד את השניה. אין לי בעיה עם החברות והחבורה - נהפוך הוא הם אחלה אנשים. אני רק לפעמים מרגיש שהם בקדימות אלי ובנוסף, לא בא לי להגרר לכל מפגש משותף, מה שקורה בתדירות גבוהה יחסית.

nate2000

New member
זכותה

או שתקבל את המצב כמו שהוא- אין חתונה, אין ילדים ואין ביקור אצל גניקולוג. או שתעזוב אותה ותמצא מישהי בראש שלך שרוצה חתונה וילדים. הדברים שהעלית כנראה מאוד עקרוניים בשבילה, ואם היא לא מוכנה לוותר על העקרונות שלה, כנראה שהפערים בניכם גדולים מידי.

למעלה