ילדה של אף אחד.

ילדה של אף אחד.

היי! כן גם אצלי יש קצת בעיות עם קבלת ההודעות שלך. א.אני נהנית לקרוא אותן! ב.אני עדיין חושבת עליו מאוד בעיקר אתמול ביום הזיכרון ובערב יום העצאמות כשהיו לי זיכורנות משנה שעברה באותו יום..כמה נהנינו יחד כשעשינו שטויות בער ביום העצמאות.בעיקרון וה אחסר לי ואני מנסה לחפש את הקירבה שלו ולא מוצאת למשל היום חשבתי שהאו מתעלם ממנ יבאייסיקו (למרות שלא הנבתי למה,כי בפעם האחרונה שדיבנרו זה היה בסדר והוא זה שאמר היי)וגם שלחתי לו אתמול הודעת חג שמח ,אז הוא אמר שהוא מסדר כמה דברים במחשב כי זה עשה לו ביות ואז אמרתי אם מחקת אותי מהאייסיקו זה בסדר אני לא אכעס,אז הוא אמר לי שלא!!פשוט הוא התקין את האייסיקו מחדש..ואחרי שתי דקות הוא הלךולא דיבנרו ואני לא יודעת מתי נדבר שוב ואני כל כך רוצה לרואת אותו ולהיות קצת בקירבתו,אני פשוט לא מצליחה לשכוח אותו!האם אני בעצם התאהבתי בו וזאת לא סתם הידלקות??

../images/Emo23.gif

לפעמים קשה להבדיל בין אהבה להידלקות אם את אוהבת אותו את תחשבי עליו הרבה ותרצי כל הזמן להיות לידו אבל עדיין זה לא משנה מה שאת נרגישה כרגע ייעלם

nobodys girl

New member
חלום ורוד

אני לא יכולה לעזור לך להבין אם זו הידלקות או שאת ממש מאוהבת בו, הרי אני לא יודעת את כל הסיפור מה שכן, אם הוא מתנהג בגסות, מתחמק או סתם לא נחמד אני חושב שאת צריכה לנשום עמוק ופשוט להתרחק ממנו, כמה שזה קשה, יהיה לך קל הרבה יותר לא לרצות אותו כשאת לא מדברת איתו בכלל... בהצלחה

I loVe yOu Mor

New member
אוייי כמה שאני מבין אותך...

כשלי זה קרה כולם אמרו : "תן לה זמן" "היא עוד תחזור" "תעזוב אותה" "תשכח ממנה" ודוגרי ? זה לא עובד בכלל לא מועיל...(ניסיתי) תקשיבי לי תיהי "תוקפנית" תגידי לו מה את מרגישה ככה פתאום תגידי לו שאת מתגעגעת אליו ואת רוצה להיות שוב איתו ושהוא חסר לך אם יש בו רגש כלפייך תוכלו לחזור להיות יחד...(אם הייתם יחד כלומר לא ממש הבנתי אם הייתם זוג בעבר)... פשוט מאוד תכיני הודעה שבה את מסבירה את כל מה שאת מרגישה כלפיו ושאת מתגעגעת אליו ושהוא חסר לך ופשוט איך שהוא מתחבר תשלחי לו אותה ותחכי לתגובה טובה או רעה אני מקווה בישבילך שזו תיהיה תגובה טובה.

אני רוצה להגיד אבל לא מסוגלת.....

אז זהו שאני מפחדת להגיד לו מה אני מרגישה בדיוק .הוא ידוע שיש לי רגשות כלפיו אבל אני לא ציינתי במפורש כמה הם חזקים,הוא כבר פגע בי בהרבה קטעים שלו ואני לא רוצה שהו איחשוב שאני יותר מידי בקטע שלו,למרות שנראה לי שזה מאוחר.כי אחרי שאמרתי לו שיש לי רגשות כלפיו לפני המון המון זמן הו אממש תפס מזה תחת ולא מתאים לי. אני והוא אף פעם לא היינו יחד אנחנו ידידים שכבר שנה יש בנינו סיפור של רגשות ואף פעם אפילו לא יצאנו.וחוץ מזה עכשיו אני כמעט ולא רואה ולא מדברת איתו בגלל הצבא.אני בת 17.5

Maybe Its Me

New member
אממ...../images/Emo12.gif

אבל בעצם מה ההבדל בין התאהבות להדלקות?? ולגביך,הוא ידיד שלך?? כי אם כן,אז יש לי תשובות בישבילך...(מתוך ניסיון...)

Maybe Its Me

New member
אממ...

הייתם פעם בקשר רציני או משהו??
טוב,זה מה שהבנתי ממה שכתבת אבל אחותי,להיות חברה של "ידיד" שלך כביכול, זה לא אותו הדבר כמו להיות חברה של מישהו שאת פחות מכירה,כי הרי את מספרת הכל לידיד שלך,נכון?? אבל הבחור שזכה להיות חבר שלך לא יודע עלייך הרבה,וזה מה שעושה את העיניין,הסקרנות,ההתרגשות... הרי יש כאלה פרפרים בבטן כשאת רואה אותו-כזה חמוד... אבל תאמיני לי-עם ידיד,זה לא אותו הדבר... הקשר לא יחזיק מעמד לפי דעתי..כמו שקרה לי... היה לי ידיד,מסתבר שהוא חצי שנה ניסה לרמוז לי שהוא מתחיל להתאהב בי,רק שאני לא קלטתי את הרמזים שלו.בקיצור,היינו חברים-זה לא היה אותו הדבר ידידים בד"כ לא רבים סתם,אז הקשר לא היה כזה מעניין. בסוף נפרדנו ועוד חצי שנה רק לא דיברנו... לאבד ידיד זה קשה,תאמיני לי +תמיד יש לך אופציות אחרות אחותי. הוא לא היחיד! יש עוד 1000 בנים לידך!!!! תסתכלי מסביבך!!! הנה אחד הסתכל עלייך!(אויש...אני מתחרפננת חח^^)
בהצלחה לך!

למעלה