ילדה שהתבגרה

ילדה שהתבגרה

ילדה עייפה את מי את מחבקת במי את מתעטפת בלילות הכי קרים ילדה יחפה מי מושך אותך ללכת בדרך הקשה של זכוכיות ומסמרים ילדה עצובה במי את מנתחמת מי נוגע בגופך להעלים את הבדידות בוכה את כאבך אוסף בשקט את שברייך וחום אהבתו - מקלט של נצח וילדות אם תנסי לעוף, עוד תגלי כנפיים תתחילי בלחלום ואז פקחי לאט עיניים אם תנסי לעוף, עוד תגלי שמיים ומה הם מגלים, וכמה הם גדולים בינתיים... ילדה בודדה על מי את מסתכלת מבעד לזכוכית של החלון שבחדרך את מי את מחפשת כל לילה בידייך ללחוש לו את פחדייך, לבד על מיטתך אם תנסי לעוף.... מירי מסיקה מילים: קרן פלס לחן: מירי מסיקה וקרן פלס מנסה לעוף... קצת קשה. תחזיקו לי אצבעות

reo2

New member
שבלולית. קראתי את הבית הראשון

והתחלתי לבכות. לא יודעת מה יש לי ביומיים האחרונים.

סאני42

New member
לכל אחת התקופות שלה

מותר לבכות זה משחרר רק היזהרי לא לשקוע ברחמים עצמיים....... תתעודדי החיים יפים סה"כ ולמרות הכל........

reo2

New member
תודה בנות. הבוקר אני מרגישה טוב יותר../images/Emo24.gif

../images/Emo24.gifלא מבטיחה לך שמחר

או בזמן הקרוב יהי'ה קל יותר, לא יכולה להבטיח שיהי'ה טוב ממש כמו באגדות, נכון שלעיתים כבר אין כח לעוף ולדאות נמאס לתהות לאן לפנות. וכיוונה של הרוח הנושבת עכשיו בחוזקה גורמת לך להיעצר על ענף את מתיישבת. עייפת לעוף,עייפת לרצות עייפת בדרך לעיתים לרצות כי כבר טעית ותהית ונשאת תפילה ותקווה אז עכשיו,אגרי כוחות. הסתכלי על הנוף,עד שתהי'י שוב מוכנה. עד שיעלה בך הצורך שוב לצאת ולעוף. בינתיים,נוחי קצת. מותר לך. שחררי את עצמך לאט מצאי את נווה המדבר כשאת עייפה מהמסע, תני לך למצוא אותך שוב בכל האיבוד הזה, אותך, את האישה שרוצה שמאמינה אוהבת...

יופי של מילים ...

אשה של `מילים` , ויש `מילים` של אשה ... הזכרת לי את שירו של דילן ...lady lay ... יש למישהו את `המילים`? אשמח ...

למעלה