ילדה קטנה

avitalp

New member
ילדה קטנה

(חיים חפר) השמש כבר שוקעת על העולם, הנה היא כבר טובעת בתוך הים. אל תוך הים למטה צונחים שחפים, המים משאירים לך את הצדפים. אז בואי כבר הביתה, ילדה קטנה הטל נופל כמו כסף מן הלבנה, הרוח מנשקת את הגלים, וכוכבים עלייך לאט נופלים. מלאך מן השמיים, לבן ורך על ארבע כנפיים ירים אותך, על חוט זהב יחרוז לך כוכב, כוכב ויחד תגלשו על שביל החלב. האור על הטיילת צהוב צהוב, ולא רואים אף ילד כאן על החוף אז בואי כבר הביתה, ילדה קטנה אני חלום אתן לך במתנה... והשיר הזה, מוקדש באהבה לאוריאנה.... אביטל.

אוי, אביטל

מלכתחילה קלטת אותי. וידעתי שתרגישי, אבל לא ידעתי עד כמה ובאיזה דיוק. רציתי לכתוב לך משהו כאן היום, אבל זה היה כל-כך אישי, ופחדתי. את הוצאת אותי מעבדות לחירות ומאפלה לאור גדול. אני אוהבת אותך. אוריאנה

avitalp

New member
אני חולקת עליך...

ובכל זאת, חוץ מהביצוע שלה, יש ביצוע ``הורס`` של גידי גוב מ``לילה גוב``... מכיר?

חן.

New member
אני אוהבת את שניהם......

לכל אחד מהם אופן ביטוי ייחודי....יש לה קול רך ונעים ולו - צבריות משגעת... הי אביטלוש, יום טוב לך.... :)

avitalp

New member
בוקר טוב, יקירתי...

כמה טוב שאת שוב איתנו... :) מה שלומך?

יערית

New member
גם אני תג`עגעתי....

מרגישה שאני מנותקת מכולכן כאשר המחשב שלי בבוידם:) למרות שיש טלפונים ואנחנו קרובות,הקשר כאן הוא ממשי יותר בערבים בבקרים ובכל הכייף שאנחנו עוברות יחד. אני קצת מותשת לאחרונה ,עבודה הרבה עבודה,הרבה הברה עבודה, ומעט ילדים:-( אצלך זה שונה? יערית

avitalp

New member
לא אצלי זה לא שונה.....

גם אני מותשת..... :p תאנה מוסרת ד``ש חם.... השרת השבוז של תפוז מהתל בה היום.... והיא כל כך רוצה להזמין אותך ואת כולן לקפה... 8-(

יערית

New member
אז רק אני נהנית כאן היום מהשרת הזה?

טוב שילמתי לו מראש אתמול:) חכמה שלי,מזמינה אותי לקפה? מה אם ארוחת בוקר תאנוש? יאללה את טובה בדיבורים ,תיכף אני מגיעה להתנחלות אצלך... טוב טוב סתם אמרתי(איך שהיא פחדנית) אני כבר הולכת להכין בעצמי ארוחת בוקר בבית אימי. שלכם יערית

אוף איתכם

למי אכפת הביצוע? תנו להנות מהמילים. לא בכל יום מקדישים לי שיר, ועוד כזה יפה... אוריאנה

יערית

New member
גם אני רוצה להקדיש לך

נומי נומי ילדתי , נומי נומי ני... ה-גבר הלך לאחרות.. מחר יביא תירוצים... נומי נומי קטנתי, נומי נומי ני... ה-גבר חזר מאחרות ואת היית חכמה לתת בעיטה, אז אולי את ישנה, אך עינייך פוקחות בלילה כמו ינשוף. סתם סתם אוריאנה, אני גרועה בשירים:-( אבל בכל זאת ניסיתי לעלות חיוך על שפתייך. יערית

והצלחת

אבל תאמיני לי, אם הוא ילך לאחרות הוא פשוט יראה את הדלת. אוריאנה

avitalp

New member
עם יזהר אשדות.

שלחתי לך אותו במייל.... שתוכל להשוות.... אגב, מסכימה עם כל מילה שחן כתבה על הביצועים השונים.. אביטל.

יערית

New member
חולקת עלייך נועמון

אני מתה על על איך שג`וזי כץ שרה זאת, לא זוכרת את הגירסה של גוב ,אך החלונות הגבוהים עשו זאת היטב. יערית-מיד מגיעה אליך אביטל

למעלה