ילדה קטנה ורוחות

Painted Boy

New member
ילדה קטנה ורוחות

מישהי שאני מכיר סיפרה לי שכילדה קטנה היא ראתה רוחות. היא הסבירה שזה משהו שרואים כשמסובבים את הראש ואם מסתכלים שוב הוא נעלם. היא סיפרה שהיא זוכרת [!] שהיא ראתה דמות מרחפת מעל הרצפה, כלב מתחת לשולחן, ופרש רוכב על סוס בחוות סוסים שהיא הייתה בה. היא סיפרה שהם נראו לבנות, חצי שקופות כאלה. רוחות או דימיון של ילדה?

שוצאן

New member
ילדים יכולים ליראות רוחות../images/Emo220.gif

יותר טוב ממבוגרם..אז אני לא אתפלא אם אלו כן רוחות.

אכן אצל ילדים תת המודע יותר מפותח

מפני שהם תמימים וטהורים יותר לפני המציאות האמיתית, לפני עינייני ממון ושליטה וכיו'... בקיצור עם הזמן אנו שוכחים מהעולם הילדי ומהקשר שלנו לתת המודע (אלא אם כן ישנו עיסוק רוחני כזה או אחר בגיל מבוגר).
לינוי

smallnig

New member
תת מודע יותר מפותח?

הסבירי לי על פי ההגיון כיצד תת מודע יכול להיות יותר או פחות מפותח? [אם התכוונת שהקשר וההבנה בין התת מודע ל"מודע" יותר מפותח זה משהו אחר, ובכל זאת זה לא נכון בקרב הילדים]

איפשר לדעת מהפה שלך זה נשמע לא אמין אבל אולי

זה אמיתי לא צאיך לשלול כל דבר

רוחות בהחלט

אכן סימן ההיכר או ההסבר שניתן להמחיש בעזרתו את העיניין של תחושות מעולם המתים, זה קור או צמרמורות שבאות והולכות במקום מסויים וכשחושבים שראינו מישהו במקום מסויים וכשסובבנו את הראש שוב לא היה שם כלום, זה חיזיון קצר טוח.

GarradoR

New member
כלבים וחתולים יכולים לראות רוחות

הבנתם ביצ'ס? [תרתי משמע]

חחחחחחחחחח

עכשיו השמרנים והנוצרים של הפורום משתגעים "מזה התגובה הזאת" ובהודעה הבאה יהיה כתוב "יש לך בעיה עם מוצרים" ובהבאה"סליחה זה נוצרים עם **** "

Your sweet87

New member
לדעתי, זה לא דימיון של ילדה אלא המציאות.

אם היא רואה רוחות, זה אומר שהיא תהיה מאוד רוחנית בעתיד ועלולה לפתח תכונות נדירות שהאחרים לא יכולים לפתח. אני חושבת שבעתיד היא תלמד להתקשר עימם והן יהפכו להיות מדריכות שלה שידריכו אותה בכל מהלך חייה.

Painted Boy

New member
היא היום כבר בת 20.

היא סיפרה שרק כילדה היא ראתה אותם והיום כבר לא.

Your sweet87

New member
הבנתי...

במהלך חייה, היא רכשה דברים חדשים שאין להם הסברים מבחינה מדעית?

Painted Boy

New member
היא לא סיפרה לי על משו כזה,

אבל היא נורא רגישה לדברים קטנים. פיזית, והיא אומרת שהיא מרגישה כל הזמן מן ויבראציות ודברים כאלה.

Your sweet87

New member
כלומר, שהאוזניים שלה רגישות לרעש?

היא רגישה לרעש הבוקע מאכילה בקערה או מדפיקות פטיש שנעשה לידה?

Painted Boy

New member
אוזניים, ספציפית לא.

אבל נורא מפריע לה הרעש שאני אוכל >< אבל החיא מדברת יותר על משו רוחני, שהיא מרגישה כל מיני דברים.

למעלה