זה לא רבע מהפורום! נבלע..=/
ש שוטת נבואה בנשמה New member 18/9/04 #24 אני לא מבינה!! למה את אומרת את כל אלה שהיו בהופעה מהפורום ואותי ואת רוני את אומרת בנפרד?!?! לא יפה!! ממש לא יפה!
אני לא מבינה!! למה את אומרת את כל אלה שהיו בהופעה מהפורום ואותי ואת רוני את אומרת בנפרד?!?! לא יפה!! ממש לא יפה!
מ משתוללת בכפר New member 19/9/04 #25 חחח בלי עצבים קטינה... שיר כתבה אותך ואת רוני בנפרד, כי פשוט היא ציינה שלא פגשנו אתכן שם..כי אנחנו היינו כולנו יחד רוב ההופעה וגם אח"כ יש מבין?
חחח בלי עצבים קטינה... שיר כתבה אותך ואת רוני בנפרד, כי פשוט היא ציינה שלא פגשנו אתכן שם..כי אנחנו היינו כולנו יחד רוב ההופעה וגם אח"כ יש מבין?
D DidjiT New member 19/9/04 #26 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif כי אמרתי מי היינו בקבוצה שם.. יאנו הלכנו ביחד ישבנו ביחד... מבינה? ואותך ואת אוני לא ראינו =[
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif כי אמרתי מי היינו בקבוצה שם.. יאנו הלכנו ביחד ישבנו ביחד... מבינה? ואותך ואת אוני לא ראינו =[
מ מושמושית18 New member 19/9/04 #30 כול אחד והמזל שלו!! חחחחחחח אין מה לעשות ..זהו גורלנו ..זה הכל מן ג'הההה
ה השנייה מנצר האחמיות New member 19/9/04 #32 חח ני שונאת פלאפוניםם|ג'ירפה| אז אני משאירה אותם אצל אשים..חח הבאתי אותו לחברה שלי,על שקט,ושכחתי שאת צירה להתקשר אלי.."יופי רוני."
חח ני שונאת פלאפוניםם|ג'ירפה| אז אני משאירה אותם אצל אשים..חח הבאתי אותו לחברה שלי,על שקט,ושכחתי שאת צירה להתקשר אלי.."יופי רוני."