ילדה סוכר

ילדה סוכר

אוקיי, שלום שמי סינטיה ויש לי בכרת כבר 4 חודשים , אני בת 17 וחצי מחיפה... בהתחלה היה באסה, אבל ברגע שכל החברים קוראים לי ילדה סוכר, עושים לי הנחות בבי"ס על שטויות, כי חושבים שברגע שיש לי ירידת סוכר אני עומדת למות, זה נעשה כיף יותר... נכנסתי לפה כי נראה לי מאוד כיף ומעניין, להכיר עוד אנשים בגילי, עם סכרת ולראות איך הם מתמודדים עם זה... אז יאללה, תריצו תגובות.. אנירוצה להכיר, להעביר צחוקים וכד' ביי :)

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אממ אני חן מנס ציונה...בת 15...ויש לי סכרת 10 שנים... וכן אפילו לסכרת יש כמה צדיים נחמדים...

kipodkipod

New member
אני רוצה להבין...

אילו צדדים נחמדים יש בדיוק לסכרת??? מה כיף בזה שיש סכרת??? לפי דעתי אין שום צדדים חיובים בסכרת!!!!

portland

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה :)

kvodhasar

New member
חחח..

גם לי קוראים ילדה סוכר, ואנשים באמת דואגים על סתם שטויות... אבל מה שאני הכי התעצבנתי זה כשיצאנט לטיול והיה רכיבה על אופניים של 7 ק"מ וממש רציתי לצאת, אבל מצידם שאני אעשה משהו ספורטיבי (למרות שאני שחיינית בעלת כמה מדליות), חס וחלילה... אם יש לך איסיקיו או מסנג'ר הייתי שמחה לדבר איתך, ודרך אגב אני בת 15 וקראים לי לריסה. איסיקיו:136595515 מסנג'ר: [email protected]

למעלה