ילדה,ילדה היא

luckdragon

New member
ילדה,ילדה היא

ילדה היא,ילדה ילדה היא... חיכיי לכל ילדה ילדה היא ילדה ילדה היא חייכי חייכי ותמלאי אהבה חייכי לאור ששוטף פניך חייכי למה שבוקע מתוכך דרכים ארוכות,הם עיניין של זמן .. מבט עיינך זוהר באור ליל.. רוחץ אור כוכבים את אוהבת לחייך לכולם,רק קצת אליך.. רק מעט,ואת יודעת.. שאם תפתחי לרגע שוקולד לא מריר,, טעתמי אותו הרגשי אותו בלשונך.. תתענגי איתו.. ילדה היא,ילדה ילדה.. חייכי לכל ילדה לילדה היא. אני יודע שלכל ילד יש כוכב בשמיים,ולך יש אחד זוהר. כמו שלי יש מעט דהוי,ולא החלפתי כתובת, אני באותו מקום,לא תלוש במרכז השמיים. אז בואי נגיד ילדה יקרה,שאני ואת שני כוכבים לא תלושים במרכז מפת השמיים.. ושנינו אוהבים לחייך.. שנינו ילדים.. שנינו מחייכים.. אני מחזק אותך.. ואת מחזקת אותי.. ואת יודעת שאני שולח אליך ממרחקים המון חיוכים, כן ממרכז מפת השמיים. ילדה היא,ילדה ילדה.. חייכי לכל ילדה לילדה היא. אז את כוכב בשמיים,שם את חייה, מחייכת לכל העולם.. כאשר כל הילדים יושנים. את משגיחה.. יש לך המון ילדים שאוהבים לחייך.. את נותנת לכל הילדים חיוכים,אני אתן לך גם.. כוכב אחר בשמיים,שטרם נפל.. ילדה היא,ילדה ילדה.. חייכי לכל ילדה לילדה היא. אל תדאגי לעולם לא אפול אל הארץ, אני תמיד אהיה תלוי ולא על חוט בלימה... אני איתך.,נרקוד יחדיו,את יודעת שנינו ילדים.. וזהו שיר של ילדים,למען ילדים אחרים.. מחייך עד כמה שאפשר גם לך,ויחד נחזק את אחד השני. את כוכב זוהר בשמיים,במרכז השמיים.. אני כאן יקרתי,גם שם במפת השמיים,בין המוני כוכבים לא קטופים, אני אהיה כאן תמיד,עוד המוני דורות באים אחרים.

מוקדש לך...

את הסיבה לבחירתי בטח תנחש לבד :) לשיר איתך - אהוד מנור ----------------------- לך רציתי להודות מזמן, באורך החם נבטו שירי. כלנית הבאת לי מתימן אל הגיא. כמו פרש אבוד סובב בגן ובידי פורחים שני שושנים: האחד אדום, שני לבן. שר אני איתך פתאום, זה כמו חלום, זה כמו חלום. שער המשאלות נפתח, לשיר איתך, לשיר איתך. הלבנה אשר תלויה מעל משירה עכשיו את מבטה. היא שלך הלילה, אל תשאל, קח אותה. טוב לשיר אתך פתאום, לרקום חלום, לרקום חלום. שני קולות והבטחה, לשיר איתך, לשיר איתך. עד הבוקר בסירה אחת יחד לחתור ולקוות מחכים על מים למחר שיבוא. ***** יקר לי האיש לא אוכל להחריש לא אוכל להחריש לחלומו מודה לו לאיש מודה לאוצר מודה לאוצר שאתה מחייכת לאיש מעריכה אותו מעריכה אותו כאהוב נפשי חובקת אותו אל בינות לכוכבים אל בינות לכוכבים מקום מגורי נפשותינו **** תודה לך מקרב ליבי שנודם מכל מילה ונושם מכל חיוך ומעריך ומעריץ אותך איש יקר, איש יקר, איש יקר תודה :) ענבל ששולחת לך אלף אלפי חיוכים

הכל למען...

לב אם - י. כהן בזרועות אמו שוכב ילד - ואוזנו ללב. - ``אמא ! מה זה שם דופק, שם בפנים תיק-תק, תיק-תק ?`` - זה הלב דופק רונן : ``יש לי ילד, ילד חן ואותו אני אוהב`` - כך דופק רונן הלב (במקור מדובר על רונן... בלב מדובר על טל :) )

למעלה