ילדה טובה

mango252

New member
ילדה טובה

זה קורה לפעמים שממש קר בחוץ ואני בוהה בנקודה לא ברורה אי שם מנסה להבין איך ולמה והחמאת לי אתמול ואני מסרבת להבין, זו מחמאה או דרך מזמן לא התכתבנו ושאלת פתאום בהודעת אסמס שהקפיצה לי את הלב "מה שלום הילדה הטובה שלי?" אני אוהבת שאתה קורא לי ככה – ילדה טובה, אני אוהבת להיות כנועה לך אומנם עדיין קשה לי עם מילים מסוימות ואני מנסה להבין את הכוחניות שאתה מנסה לפסל מולי, זה אומנם היה רק מעט אבל אני רואה לך בעיניים שאתה מנסה, רוצה שאני אהיה כנועה שאהיה הזונה שלך, ואני אעשה את הכל – אתה יודע וכבר בעצם בלי לשים לב כבר הינו במשחקים האלה של כח, משכת לי כל כך חזק בשיער בזמן שחדרת לי מאחור, וכשהייתי בדגל אדום –אמרת שזה לא משנה אתה בא – שאני תפקידי לפנק, וכנועה מחוייכת פתחתי את הדלת הרבה אחרי חצות , כבר בדלת הבטת בי והבנתי, קצת פחות מנשיקה וכבר הייתי על ארבע מוצצת את כולך נחנקת דומעת מאושרת כנועה רועדת רטובה, ליטפת לי את הראש והגברת לי את הקצב לשלך, אני שם ולא שם, כאב מתוק כאב של עוד. "מה שלום הילדה הטובה שלי" שאלת בהודעה, מה לענות? ברעד רשמתי שכמו כולם אני מצוננת, "עוד שעה אני בתוכך.. זה יעזור לשפר את ההרגשה" שאלת או קבעת עובדה – זה לא משנה, היית בתוכי תוך פחות משעה, כמו פסטלינה נמעכתי מול ידיך, שומעת אותך לוחש לי שאני לא כמו כולן, אני אחרת, אני אישה, אני הזיון שלך, עם כולם זה משחקים – איתך זה זיון, ונעטפת במילים, וחם למרות הגשם שמקשקש בחלון בוהה שוב בנקודה של כלום, נשכבת צמודה לריצפ הקרה, השדיים שלי נמעכים, הפיטמות שלי זועקות מהמגע עם הריצפה הקרה אבל לך לא איכפת יש לך מטרה ואתה לא תעצור בדרך, ואיכשהו הכל מתערבב, מרגישה את הצל שלו מעלי מרגישה את העוצמה שלו הוא דוחף לי רגל בין הרגליים ומפשק אותן הכוס שלי צמוד לריצפה הקרה מצד אחד קפוא מהקור, מצד שני מטפטף טיפות של לבה רותחת מהחרמנות והריגוש הוא יורד למטה נשכב מעליי כל כובד משקלו על הגוף שלי אני מרגישה אותו זז קצת ימינה ושמאלה מחפש מיקום מושלם מרגישה אותו נדחף לי אל בין הרגליים שלי מוצא את הדרך ישר לתוך הכוס הוא נשען על שתי ידיו החזקות, מרגישה את האגן שלו זז קדימה ואחורה, מזיז את הגוף שלי לפי הקצב שהוא קובע אני מרגישה את הדפיקות שלו הלחי שלי נשענת על הריצפה הקרה אני רואה את המבט שלך בזוית העין מבט מוטרף, מבט חסר רסן, מבט שאומר "ילדה טובה" זה פורום פנטזיות כן?

mango252

New member

jeyleno

New member
שמת לב שבמספר 252 יש

2 מקדימה ו 2 מאחורה ? זה לא מספר זו פנטזיה

Maja the Naked

New member
יש כפתור "לייק" בתחתית כל הודעה

אבל זה פותח את הדף שלך בפייסבוק ונותן משם קישור לפה
(ולא בטוח שלזה התכוונת
) וכן! בתפוז יש אייקון