ילדה חדשה בשכונה

מה את אומרת?? ../images/Emo10.gif

אני מאוד מקווה שלא יעשו לנו את הטריק הזה.... אני שונאת שמאלצים אותי להגיע לצעקות... ואני חשבתי שמאוחדת היא זו שעושה בעיות...
מאיזה רופא הבן זוג שלך קיבל הפניה ? רופא משפחה מספיק? הוא צריך גם לעבור ועדה מיוחדת?

debby12

New member
מנהל
אל תדאגי - המדיניות כנראה שונתה

על פי דבריה של סוכריה - כך שזה אמור ללכת חלק יותר. בן הזוג שלי קיבל את ההפניה מהרופא שלי. כלומר, הרופא שלי שרבט על איזה פתק "שטיפה + הכנת זרע ל IUI" + דפק חותמת שלו, והפתק המלעון הזה זה כל מה שהמזכירות במכבי דרשה לראות כדי לתת את ההתחייבות כל פעם. (מה שכן - ביקשתי שירשום את שמו של בעלי על הפתק הזה). הוא לא היה צריך לראות רופא בכלל. מה שכן - הוא ביקש מרופא המשפחה הרגיל שלו כשהיינו בתחילת הדרך הפניה לבדיקת זרע (מכבי עושים את זה ברמת מרפא ברמת גן) - וטוב שעשינו כך כי זה משהו שכדאי לוודא כבר בתחילת הדרך, ולא ללמוד על איכות הזרע רק בשלבים מאוחרים יותר (כי אחרת יכול להיות מצב שבו נותנים פול גז בניוטרל...)

וואלה!! אני אבקש מהרופאה שלי הפניה

גם לחצי... בדיקת זרע הוא עשה כבר וזה היה באמת ברמת מרפא!! תודה דבי

yannir

New member
אסותא

אני לא יודעת לגבי המאוחדת אבל כחברת מכבי אני מטופלת באסותא ויש שם צוות מצויין כמו: ד"ר לברן המקסים, פרופ' וייסמן, פרופ' דור, פרופ' משיח הידוע ועוד אחרים טובים. צוות האחיות מאוד מבין ותומך. אישית ממליצה מאוד. בהצלחה

פינקי33

New member
אתמול הייתי אצל הרופא והוא הפנה

(בעוד חודש כי החודש יהיה צילום רחם) לרמת מרפא בר"ג, (אני במכבי) לכשנתחיל בזריקות גונל F +הזרעה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. תשובות קיבלת מלוא החופן, אז נשאר רק לאחל לך הצלחה
. נועם ~שרק עכשיו התחברה מחדש לעולם האמיתי~

למעלה