ילדה חדשה בשכונה

ילדה חדשה בשכונה ../images/Emo140.gif

שלום אני חדשה פה בפורום אבל לא בעינייני פוריות ונסיון להרות.. אשמח להצטרף ! קצת על עצמי: אנחנו מנסים להכנס להריון כבר כמעט שנה בת 29 סיימתי עכשיו 3 מחזורי איקקלומין הרופאה שלי המליצה לעלות כיתה להזרקות והזרעות. (עברתי בעבר הזרעה אחת שכשלה...) אני חברה בקופ"ח מאוחדת והבעלול במכבי. אשמח לקבל קצת המלצות על מכונים מומלצים של פוריות... הרופאה שלי הפנתה אותי לאיכילוב או לתל השומר.. מישהי מכירה? או יכולה להמליץ על מקום אחר? איך בדיוק הפרוצדורה עובדת בבתי חולים? הבעלול גם צריך להביא הפניה מקופת החולים שלו או שמספיק הפניה שלי.. מצטערת על מתקפת השאלות.... (ועוד על ההתחלה...
) תודה פקאנית סינית

אפרסקה

New member
ברוכה הבאה והרבה הצלחה!

גם אני לפני הזרקות והזרעות בפעם הראשונה כך שאנחנו באותו המקום פחות או יותר... מקווה שנגיע במהרה לקו הסיום! לגבי מכוני פוריות אני לא כ"כ מתמצאת אבל בוודאי יענו לך אחרות בקרוב. המון הצלחה, תהני משהייתך הקצרה איתנו!

ellieg

New member
ברוכה הבאה

אני ממליצה בחום על איכילוב. אני מרגישה כל פעם כמו פרסומת. היחס אדיב, פרופ' יעבץ ושאר הצוות מאוד מקצעוים והצוות שם נפלאה. הם עובדים 6 ימים בשבוע תמיד יש את מי לשאול. ואני תמיד כותבת עם הייתי צריכה לבחור מקום פרטי הייתי הולכת אליהם. בגלל שאת ובעלול בקופה נפרדת תצטרכי להביא חלק מההתחייבויות על שמו. אם תרצי טלפון של איכילוב אשמח לשלוח לך מסר. גם אני במאוחדת וסוף סוף שמחה לראות עוד מישהי בפורום במאוחדת (הרוב כללית/מכבי). אשמח לעזור לך עם הכצת ביורוקרטיה שלמדתי בקופה.

baby4u

New member
תל השומר ידוע בתחום הפוריות

בעצם דור, לברן ומשיח שהקימו את אסותא באו מתה"ש ועדיין עובדים שם כך שאת תהיי שם בידיים טובות. אסותא זה ללא ספק בית החרושת הגדול ביותר להפריות כך שגם מאד מומלץ אני רק לא יודעת אם מכוסה על ידי קופ"ח מאוחדת. בהצלחה

מכון פוריות

בהצלחה קודם כל אני מטולת באסותא אצל דור לב רן ומשיח , הצוות מקסים האחיות משגעות וכמובן שרמת המקצועיות מעולה ממולץ בחום

צוקה1

New member
ברוכה הבאה ומאחלת לך שהות

מינימליסטית ויאלה לבית השכן-צוקה

פיצקית

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מאחלת מעבר מהיר לפורום השכן כי שם יותר עגול וכיף (ממה ששמעתי...)

יעלה31

New member
התלבטות דומה - תה"ש או בלינסון??

הי! אני היום בהתלבטות דומה.. אחרי שנה וחצי של נסיונות להרות ו- 2 הפלות (שהושגו אחרי איקקלומין) "עליתי" כיתה היום למרפאת פוריות ואני מתלבטת לאיזה בי"ח לפנות. בתה"ש עברתי גרידה ובירור הפלות - הם היו מקסימים אבל כל פעם הייתי צריכה לחכות שעות ארוכות לרופא וזה קצת מרתיע.. במפראת הפוריות שם מטפלים הרופאים הרגילים של מחלקת נשים? איך בלינסון (הרופאים, היחס, הבירוקרטיה)? יש רופא מטפל אחד או עוברים כל פעם בין רופאים? מפתיע אותי איך אחרי כל התקופה הזו עם כל הבדיקות והרופאים שעברתי אני מרגישה כל כך חסרת אונים כעת כשאני עולה עוד שלב בדרך הארוכה לילד..

h i l a l

New member
בלינסון...

הצוות בבלינסון מאוד נחמד ,גם האחיות נחמדות והרופאים מומלצים,אבל במידה והרופא שאת באה אליו לא נמצא באותו זמן,אז מעבירים לרופא אחר ולדעתי עדיף רופא אחד.אני הייתי בבלינסון אצל ד"ר אשכנזי אבל עכשיו עברתי אליו פרטי והרבה יותר נחמד שרופא אחד תמיד מטפל בך ולא עוברים כל פעם. הוא מקבל גם באסותא וגם שם שמעתי המלצות טובות,אז שיהיה המון בהצלחה.

debby12

New member
מנהל
אני במאוחדת ובן זוגי במכבי

עשינו את ההזרעות במכון לחקר הפוריות באיכילוב (זה מחולק שם - IUI עושים שם במכון לחקר הפוריות, ו IVF זה לחוד במחלקת IVF). את הטיפול והמעקב עשיתי תמיד בקופה ברח' שפרינצק בתל אביב - רק את הפרוצדורה עצמה עשינו באיכילוב. קיבלתי כל פעם טופס 17 ל IUI בלי בעיה ואיתו באנו לאיכילוב - הם מעדיפים לעשות הזרעה כפולה יום אחרי יום - אז תוודאי שההתחייבות כל פעם היא לפעמיים. היינו צריכים להביא שתי התחייבויות נפרדות - אחת שלי ממאוחדת לביצוע IUI, ואחת על שמו ממכבי לשטיפה+השבחה+הכנת זרע להזרעה. מכבי ניסו לעשות בעיות בהתחלה מכיון שהם מעדיפים שהכנת הזרע תתבצע ברמת מרפא שזה מכון שלהם ויותר זול להם ואז שתסעו עם המבחנה ב"טיל" לאיכילוב. הבעיה היא שזה לא מקובל על איכילוב. הם לא היו מוכנים להשתמש בזרע שמעבדה אחרת הכינה כענין של מדיניות. אחר כך מכבי ניסו להערים עוד בעיות - וטענו שקופ"ח מאוחדת (שבעלי כאמור איננו חבר בה...) צריכה להוציא בשבילו התחייבות להכנת הזרע. בקיצור זה לקח יום אחד של צעקות (מכבי חייבים לתת את זה לפי סל הבריאות) ו"מכבי" התיישרו להם והתחילו לתת לו התחייבות להשבחה לאיכילוב כמו גדולים. אחר כך כשחזרנו כל חודש הם ישר נתנו לו כי זכרו את הבלגן מהפעם הקודמת... (מדובר היה אגב בסניף מכבי ברח' השל"ה בתל אביב - ליד באזל - חניה זוועה - מה שעזר לנו לבנות עצבים לקרב מולם...) איכילוב היו מקצועיים ובסדר גמור. אני ממליצה עליהם. אם את רוצה עוד פרטים את מוזמנת לשלוח לי מסר דבי

debby12

New member
מנהל
שלא ייצא שצעקות הם התחביב שלנו...

פשוט לא היתה ברירה והגיעו מים עד נפש (או יותר נכון - עד צוואר הרחם). ת'אמת שבהתחלה עוד היינו מנומסים ואפילו הקשבנו ל"מכבי,, עת באנו לקופ"ח מאוחדת שלי וביקשנו מהם הפניה לבעלי להכנת זרע. הפקידה המתוקה התחילה לצחוק - ושאלה אותנו איך בדיוק "מכבי" מצפים שקופה אחרת תוציא התחייבות עבור אדם שאינו חבר בה... ואז היא נתנה לנו סדנה מעשית (בסגנון בתיה עוזיאל "הנה כך") ואמרה- שימו לב: הרימה את השפוף, התקשרה לסניף של מכבי, והתחילה לשאוג... כשהיא סיימה, היא שלחה אותנו חזרה למכבי, באומרה שהיא כבר הכינה את הקרקע אבל שכנראה יידרשו עוד 5-10 דקות של צעקות. והיא צדקה בינגו
ביום-יום אנחנו אנשים מנומסים (או לפחות היינו פעם)

למעלה