ילדה בת 8 נהרגה

ESU Boscorelli

New member
עזבי אותך

הוא סתם משחק אותה הוא משהו... רואה אותי או לא זה לא משנה רוב הזמן אני בתחנה הראשית כי במודיעין אין הרבה ארועים... לבוא לדבר איתך??? עוד פישון חחחח לך לישון ילד אתה ראית אותי רושם פה מספר טלפון כתובת או דברים כאלה??? רוצים או לא זה יתפרסם מחר בעיתון וזה כי התקשורת תפקידה להעביר מידע לציבור ואני מאמין לעצמי שיהיו שם גם דברים שהמשפחה אמרה... בת יחידה או לא, נראה לך זה מפריע למישהו? ילד תתבגר

Roobie

New member
במה אתם מתעסקים?

אני מדבר על כל השירשור הזה. ילדה בת 8 נהרגה, עולמה של משפחה שלמה נחרב, וזה מה שיש לכם לעשות? אפשר לוותר על זה (אני לא בא לתקוף אף אחד, רק מנסה להחזיר את כולם לפרופורציות).
יהי זיכרה ברוך.

ESU Boscorelli

New member
צודק

עוד ילדה שלא התחילה לחיות וכבר נהרגה כתוצאה מהחיות שיש בכבישים

Roobie

New member
אני חושב

שעל מקרים כאלה, אם באמת אין בעיה עם המיקום של השלט (ובכל מקרה בצומת ההיא צריכה להינתן זכות קדימה), הסעיף שבו יואשם הנהג ההורג צריך להיות הריגה מדרגה ראשונה - ואני מאחל לו 20 שנים ארוכות וקשות בכלא.

ESU Boscorelli

New member
20 שנה???

אתה מרחם עליו... הוא צריך להיות שם כל החיים, הוא לא ציית לתמרור עצור והרג ילדה מבחינתי זה רצח לכל דבר

Roobie

New member
מסכים, אבל צריכים להיות ריאליים

אף שופט בארץ לא יכניס אותו לכלא לכל החיים, 20 שנה זה עוד אפשרי. ואני גם מתאר לעצמי אותו עכשיו, יושב יומיים ברצף ודופק את הראש בקיר תוך כדי בכי. זה גם עונש ועיסוק טוב בשבילו לעשרים השנים הקרובות.

למעלה