ילדה בת 8 נהרגה

ESU Boscorelli

New member
ילדה בת 8 נהרגה

ילדה בת 8 נהרגה לפני זמן קצר במודיעין ברחוב עמק האלה בהתנגשות בין רכב פרטי למשאית.

ESU Boscorelli

New member
עוד מידע

משאית גדולה עם מנוף עברה בצומת מבלי לעצור בתמרור עצור ונכנסה במכונית מאזדה. אחרי חיתוך האוטו ופירוקו לצוות מד"א התברר כי הילדה בת 8 נפגעה ונהרגה כתוצאה מפגיעה של אחת הקורות של המכונית.

amitzahavi

New member
ועוד קצת מידע

אמבולנס טיפול נימרץ של מגן דוד אדום מודיעין נכח במקום.

amitzahavi

New member
אמממ...

אני ממלית לך מאאאאאאאאאוד להפסיק לדון בנושא. אתה כבר משחרר יותר מדי פרטים ופרטים איישים. דיווחו מקרה זה מקום האירוע, שעה, סיפור מקרה -וזהו
אני בטוח שאם לך או לבני משפחתך הייתה תעונה , חס וחלילה, לא הייתה רוצה שאם ישראל ידע שאתה בן יחיד. וכן, יכול להיות גם אמבולנסים אחרים כפי שנחכו גם אמב' קרית ספר. פשוט מזכיר לאנשים שלא יודעים (ויש המוווון) שגם במודיעין יש סניף מגן דוד אדום ואף אמבולנס טיפול נימרץ.

RDXHMX

New member
מידע מדוייק על מיקום התאונה ?

האם זה עוד תאונה כתוצאה מהשילוט הלא נכון ...

amitzahavi

New member
לפי הצוות

התעונה היא מאי זהירות ואי ציות לשילוט. התעונה הייתה בעמק האלה (אם אני לא טועה) בשימשוני.

RDXHMX

New member
עמק האלה ...תמיד בשמשוני....השאלה

איפה לאורך עמק האלה? בכביש היורד לכיוון מערב או בכביש העולה לכיוון מזרח ובפינת הרחובות ???

amitzahavi

New member
אני הבנתי בצומת

אבל זה מה הבנתי. תסתכל שם על הכביש, אולי תראה סימנים או זכוכיות אז תדע איפה זה היה.

ESU Boscorelli

New member
אל תמליץ לי שום דבר

אני לא עובד בשבילך, כל הפרטים יהיו מחר במודיעין NEWS ככה שזה לא ביג דיל

RDXHMX

New member
אולי תספר לנו פרט קטן....

איפה בדיוק היתה התאונה ....פינת הרחובות ....עמק האלה ו....??? בכביש היורד לכיוון מערב ולכיוון איזור התעשיה או העולה לכווון מזרח לתוך העיר

למטה

שכנים מהבניין בקצה עמק האלה ליד הכביש העולה לאזור תעסוקה (ליגד סנטר) ראו את התאונה מול העיניים- מה שאומר שזה היה שם.

amitzahavi

New member
BE MY GUEST

בוא נתחיל מזה שאתה לא עובד בכלל אז זה "לא עובד בשבילך ולא כללית". תגיד מה שאתה רוצה. אני מת לראות איך המשפחה\כול גורם אחר יתבעו אותך על הפרת סודיות רפאוית. (אני לא חושב שיש כזה דבר לכבאים..........) ופירסום פרטיים אישיים זה כן ביג דיל כפי שאתה יודע (או לא יודע סביר להניח).

ESU Boscorelli

New member
אתה עלוקה....

עובד? בטח שאני עובד אומנם לא בכיבוי אבל מה זה משנה כרגע, כאילו מה אתה מתחיל להתפלצף? הפרת סודיות רפואית? להזכירך אני לא מתנדב במד"א... ולא מסתכל בכלל על מתנדבים של מד"א, לגבי סודיות רפואית בכיבוי? לא יודע אם יש יכול להיות... אבל בוא אני יגלה לך סוד... אני א-ז-ר-ח, ואני רושם מה ששמעתי! מישהו יכול לעשות לי משהו על זה? אפילו ראש הממשלה לא סורי... אני רק ראיתי, יותר נכון שמעתי מה שהלך שם וגם זה לא היה מכבאי ככה שאל תנסה לשחק אותה עם סודיות רפואית ואתיקה כל עוד היא לא חלה עליי, כמו כן לא לי ולא לך אין סמכות כמע"ק\מתנדב כיבוי מחוץ למשמרת.... ושוב, כל הפרטים יהיו מחר במודיעין ניוז... ומאחר שהבנת את עמדתי אתה מבין מה אני שם עליך...

amitzahavi

New member
מילים קשות, מילים קשות

אני לא יגיב על מה שכתבתה מפני שאני חושב שאני מיציג פה בדרך זו או אחרת את מגן דוד אדום, אם אתה רוצה לשמוע מה יש לי להגיד אליך אתה מוזמן לבוא מתי שאתה רוצה, אתה יודע איפה יושב למרות שאני לא רואה אותך (תרתי משמע). ואזוב אתיקה אפילו, תחשוב על המשפחה של הילדה\אמא. אתה חושב שהם רוצים שהתפרסמו פרטיים אישיים שלהם בפורום\MODIIN NEWS\וכו'? כמה ילדים יש להם? מה מספר טלפון? שמות? זה לא עניין של אף אחד. אני חושב שדנו מספיק במקרה....

yoyo10

New member
אני לא חושבת

שיש סודיות רפואית אחרי המוות אבל מוסר זה דבר אחר אני לא חושבת שהוא כתב משהו לא מוסרי כאן

למעלה