ילדה אחת

Mrs.Dvash

New member
ילדה אחת

קמה בבוקר והחליטה שהיא תשנה את העולם. היא יודעת שהיא מיוחדת, או לפחות ככה כולם אומרים לה. היא לא תלמד כמו כולם, כי זו לא הדרך שלה היא לא תעבוד כמו כולם, כי זו בטח ובטח שלא הדרך שלה. ילדה אחת גדלה בוקר אחד וקמה לעולם חדש. ילדה אחת הלכה לבית-ספר כמו כולם, אבל בכל זאת לא למדה. ילדה אחת קמה בבוקר כמו כולם והתחילה לעבוד... והחיים שלה עוברים והיא בכלל רוצה למות. והחיים שלה עוברים וכולם חיים אותם, אותה, חוץ ממנה. היא שבורה, מרוסקת, היא בוכה והיא צוחקת וכולם אומרים שהיא יפה וכולם אומרים שהיא מוצלחת. ילדה אחת קמה בערב והחליטה לסיים עם הכל ילדה אחת קמה בערב והחליטה שאף אחד לא יכול. לא להבין אותה לא להקשיב לא לראות מה קורה לה לא, היא לא מצליחה להדחיק לשתק להעלים את הכאב. ילדה אחת קמה בבוקר ולא הייתה מרוצה. היא קמה בבוקר הלכה. הלוואי, הלוואי...

אוסי

New member
דובדבניתתתתתתתת

נשמה יפה ,קטנה ולבנה שלי ..... אני מכירה את התיסכול אבל רק את יכולה לשנות את חייך וכשאת מיואשת ועצובה אין לך כוח רצון לשנות את המצב וחבל . את עוד צעירונת יש לך עוד הרבה זמן עד הלימודים סעי לחול ,תעשי טיול ,תתפרקי ותפרקי את כל המטענים שיש לך ... מבטיחה שתרגישי יותר טוב. בקיצור ילדונת ....אל תהיי עצובה ... כשאת בוכה את לא יפה ...את לא יפה ..די לך ,הוי די לך ילדה ... תנסי להיות אופטימית עם חיוך ... את לא רואה את הצרות בחוץ אז תאהבי את מה שיש לך ,את מה שנתנו לך במתנה את החיים שלך ...כי הם יפים , אולי שיגרתיים אבל אנחנו גורמים להם להיות יפים. אני אוהבת אותך דובדבנית... ואם את צריכה ...לא חשוב מה אני פה ...תמיד ,כל שעה . דובש אפילו השמש מחייכת עבורך... אז יאללה תני חיוך .. ;-) אוסי.

Mrs.Dvash

New member
תודה אוסה...

מצטערת, אבל באמת ובתמים לא בא לי לחייך היום....

רותי ב.

New member
וואי, דווקא לילדה הזותי פתאם לא

יודעת מה אומרים.. אולי שעוד לא מאוחר לשנות את העולם, בתנאי שקודם נתידד קצת איתו, אולי שיש ימים ובעיקר לילות שגם העולם לא משהו אלינו, אבל לזכור שאחר כך יהיו עוד ימים אחרים שהעולם יתנהג אלינו קצת יותר ידידותי, לא יודעת, וממה שבורה ומרוסקת? למה? וחחחחיייייבבבבווווווקקקקק עוזר, בימים כאלה??

Mrs.Dvash

New member
תודה רותי

אולי זה רק דבר קטן וזה חולף.... אולי זו באמת רק תקופה כזו וימים שלא כ``כ נחמדים אליי... חיבוק ממך עוזר , המון תודה באמת. אני אפסיק פה ואתן לקצת שמש להכנס לפורום....

למעלה