ילדה אבודה Lost Girl

אבסורדו

New member
ילדה אבודה Lost Girl

מכירות את הסדרה הזו? בדיוק עשיתי לעצמי סופ"ש בטלנות רציני לפני המבחנים עם מרתון שלה, וחשבתי לשתף לכם כי זו סדרה מאוד בי-פרנדלי לדעתי.
הז'אנר הוא מין פנטזיה אורבנית אפשר לומר... בויקי היא מוגדרת כ"supenatual drama mystery", שזה הגדרה די טובה
אז למה היא בי-פרנדלי? [זהירות
מיני ספוילר להלן, לא משהו רציני]
ראשית, הדמות הראשית היא ביסקסואלית (אמנם היא מעין יצור על-אנושי שניזון מאנרגיית סקס, אבל בכל זאת...)
שנית, יש מספר דמויות הומוסקסואליות (גם זוגות גברים וגם זוגות נשים) שהן לדעתי לא מאוד סטריאוטיפיות.
אבל שלישית, והכי חשוב ומעניין לדעתי, הוא שהיחס לכל הנושא אגבי לחלוטין. כלומר זה לא עניין מיוחד שיש דמויות בי/הומו-סקסואליות. באותה מידה שיש זוגות הטרו', כך יש זוגות הומו', וזה לא איזה דבר שמתייחסים אליו באופן שונה. אני גם די בטוח שלא אמרו את המילים ביסקסואל הומוסקסואל לסבית וכו'. פשוט יש דמות שיש לה חברה, פתאום צץ מישהו שמחפש את בעלו, הגיבורה שוכבת פעם איתו, פעם איתה, פעם עם איתו ואיתה יחד, וכולי. (יש בסדרה עירום ומין מרומזים, לא שיא הצניעות אבל לא מתקרב למשחקי הכס. הסדרה אינה מתויגת למבוגרים בלבד, נראה לי משהו כמו 14+, אז לא שמתי סימן 18+). בקיצור, לדעתי יש שם יחס מאוד בריא לנושא.

אז מי שמכיר/ה מוזמנת לחוות דעתה (בלי יותר מיד ספוילרים, רק סיימתי עונה 2!), ומי שלא מוזמן ליהנות (מקווה שהקישור הזה לא עובר על איזשהו חוק פורום, אבל אם כן תמצאו לבד)

Apikachu L

New member
אולי שווה לארגן הקרנת מרתון של פרקים

זכור לי שהייתה בעבר מסורת של בי-מוביז שצריך לחדש.
אני לא אצפה כי אני בתקופת מבחנים כרגע, אבל הסדרה נשמעת מעניינת.
שנעשה מרתון הקרנה אחרי תקופת המבחנים?

למעלה