יכול

Tatu4Taty

New member
יכול

להיות שזה לא קשור אבל הוספתי קישור לכתבה בוואלה! שאמורה לשלול את האסטרולוגיה, אז נכון שאני לא מבין גדול בזה אבל מישהו מוכן להסביר לי את הצד הנגדי לכתבה, למה יש בזה משהו מן הנכון? כי חיפשתי אבל לא מצאתי שום דבר שיכול לומר לי בבירור למה כן. הספקנות מתחילה לעלות בי, וקצת מדאיג אותי שכך.

Tatu4Taty

New member
אני

באמת רוצה תגובה, וכן, אני יודע שיש פורום של אסטרולוגיה אבל אני מעלה את זה בקשר להשפעת האסטרולוגיה על המאגיה ואיפה היא תופסת תפקיד בה. בבקשה שמישהו יענה לי.

ToryMaster

New member
תראה

אם הספקנות מתחילה לעלות בך, זה באמת ישנה מה אנחנו אומרים?

נמאס כבר

עם התשובות האלו של "אם אתה לא בטוח, אנחנו בכל מקרה לא יכולים לעזור" הבן-אדם רק אמר שזה לא נשמע לו הכי הגיוני בעולם וביקש הסבר!

jbu

New member
אכן כך?

אתה מצפה שנומאר לבן אדם במה לאמין? אם אני הייתי אומר לך שיהוה הוא האל היחיד וכדי לך תאמין בו כי כול השאר זה לא נכון זה היה מספק אותך? הייתה מקבל את זה? זה האמונה שלו אם הוא ישר מוותר עליה (זו הנחה) אז איך אנחנו אמורים להגיד לו לחזור לאמין בה אם כך המקרה יכול להיות שהאמונה לא מתאימה לו, יש סיבה שקוראים לדברים האלה אמונה זה דבר שהאדם צריך להחלט לבד אם הוא מאמין בזה, רוצה הכוונה זה כבר עניין אחר. לפעמים התשובות האלה הם הכי טובות כי הם נותנות לבן אדם את החופש להחיט בעצמו אם מיהוא לא מאמין במאגיה זה לא עניני, יש לי חבר שלא מאמין בזה ואני ממש לא מתכוון לגרום לו לאמין בזה לעשות כישוף או להראות לו משהוא בטלקניסיס דברים כאלה אני מעדיף לשמור לעצמי, זה עולמי הקטן שבשבילי הוא רק שלי, לא הייתי רוצה שמשהוא יגיד לי זה לא נכון או שבכלל יגיד לי לאמין במשהוא אחר כול פעם שאני מוצא פגם באמונה, בתור יהודי כצת קשה לשמור על אמונה שלמה כאשר בתנ"ך כתוב לא לעשות כישופים ואני עדין עושה את זה אותו דבר אליו הוא לא חייב לוותר או לשמור בקנאות על האמוןנה שלו זה דבר פרטי לכן התשובות בהתאם.

dor000111

New member
"בתנ"ך כתוב לא לעשות כישופים "

איזה כישופים אתה עושה שאתה חושב שהם אסורים לפי התנ"ך? אתה יודע בכלל על איזה סוג מדובר? מבטיח לך שלא מדובר במה שאתה חושב...

בוודאי שזו הבחירה שלו

אבל למא לבוא ישר ולהגיד "מה שלא נעשה -אתה לא תשתכנע, אז נוותר מראש" אם הוא בוחר אז לפחות שידע במה הוא לא מאמין בדיוק ולא יחליט על פי מה שמספרים על זה.

jbu

New member
אמונה זה דבר מסובך

ואני רואה שלא הבנתה בדיוק מה שאמרתי אני ממליץ לקרוא עוד פעם את ההודעה, אמונה זה אמונה אנחנו לא יכולים לספר לו במה הוא מאמין לטוב הוא לרע מסיבות ברורות. ול"dor000111" כול הכישופים אסורים משום שזה נותן לאדם "רמה של אלוהים" והוא עלול לא לאמין בו.

jbu

New member
לא משהוא

ההורוסקופים לא אומרים מה יקרה במפורש משום שמדובר באנרגיות מהכוכבים בכלליות תכנס לפורום אסטרולוגיה ושם יסבירו לך על זה.

yidan

New member
לפי מה שנראה לי...

תמיד יהיה מה שיתאים לך: זה דומה לטארוט למשל לא משנה איזה קלף יצא הוא יתאים לך אבל חלק ממנו לא. אותו הדבר אם אסטרולוגיה הכל מתאים וגם לא מתאים, כך שזה לא יכול לדבר ספציפית אלייך.

jbu

New member
היה לנו דיון כזה!

אבל לא נתתי את דעתי אז כך: מה אם קלף המוות? אתה יכול לקשר אותו לאהבה? נכון קלפי טארוט הם לא הכי חד משמעותי אולם ככול שאתה עוסק ולומד זה ניהיה יותר ברור ואתה יודע יותר למה לצפות. כך הקטע של האסטרולוגיה, מה שהיה כתוב שם הוא נושא נשחק כול ספקן חובבן מכיר את התירוץ של ההרוסקופ לא ברור ומעורפל, זה אמונה אישית אתם יכולים לאמיין בזה ואם אתם בוחרים לאמין בזה זה לא אומר שאתם צרכים לאמין בזה עד הסוף זה לא אומר שכול החיים הולכים בדיוק לפי מה שכתוב בהורוסקופ בדוק, תבחרו במה שאתם רוצים לאמין.

Tatu4Taty

New member
זה רק אני

או שזה גלש לטארוט ולתנ"ך? :/ כל מה שאני ביקשתי זה הסבר קצר על הקשר של אסטרולוגיה ומאגיה והבסיס להבנה האם יש בזה מן ההגיון או שזה שרבוטים? לא ביקשתי שתחליטו בשבילי, את ההחלטה אני אקבל לבד, תסמכו עליי. אפשר רק קצת מידע על הקשר? זהו. תודה רבה.

למעלה