יכול לקרות?

מנעמים

New member
יכול לקרות?

האם יכול לקרות מצב שבייצתי לפני שהספקנו שאיבה? יומיים של מנופור וצטרוטייד. בערב השני גם זריקת אוביטרל ו-36 שעות לאחר מכן שאיבה תוכננה. באותו בוקר ממש חצי שעה או שעה לפני השאיבה הרגשתי כאבי ביוץ חזקים. ואכן בשאיבה 0 ביציות (היה רק זקיק אחד מוביל, השאר קטנים אז לא ציפיתי). יש דבר כזה??

londi81

New member
יותר סביר שהזקיק היה ריק מאשר שבייצת..

הכל תלוי בבדיקות הדם, אבל אם ביום שהזרקת אוביטרל רמות ה LH היו נמוכות, לא סביר שבייצת לפני שעברו 36 שעות מהזרקת האוביטרל
&nbsp
אני מצטערת על החויה שלך - ואני ממליצה לך בחום לקבוע פגישה עם מומחה לרזרבה נמוכה שאולי יכול להאיר לך צדדים חדשים

מנעמים

New member
עוד פרטים

בבוקר ההזרקה היה זקיק 21. לא בדקנו lh לצערי. האסטרדיול היה בעליה והזקיק גדל ביום מ-18 ל 21.
לפני השאיבה עשו לי אולטרסאונד וכאילו הזקיק נהיה קטן... היה לרופא קשה להגיע אליו או משהו, אבל שאב בכל זאת. מאחרי השאיבה הכאבים נעלמו. מה פשר הכאבים אם לא ביוץ??

londi81

New member
אני מצטערת זה נשמע לי רופא חסר אחריות ולא מקצועי בעליל

מי נותן אוביטרל בלי לבדוק LH?
אני ממש מצטערת... גם לא ברור לי למה אם את בסבב טבעי הזרקת מנופור וצטרוטייד (ועוד יומיים)
בכל מקרה, אם לפני השאיבה עשו לך אולטרסאונד והזקיק קטן - למה שאבתם? קופת החולים יכולה לא לאשר לך סבב נוסף אם אין ביציות..
בלי שום קשר, הכאבים לא נוגעים תמיד לביוץ - לי תמיד יש "כאבי ביוץ" לפני שאיבה כי הזקיקים גדלים ומתרחבים..מעולם לא בייצתי לפני שאיבה
&nbsp
שוב חוזרת על ההמלצה שלי למצוא רופא מומחה לרזרבה נמוכה ולתת לו לטפל בך במקצועיות ומתוך ידע וניסיון

מנעמים

New member
תודה

האמת פעם ראשונה שעשיתי מעקבים באסותא וזה מה שבדקו רק אסטרדיול ופרוגרסטרון... והיו רק יומיים של זריקות כי לעיתים יש לי ביוצים מוקדמים והזקיק גדל ממש מהר (18-20 בימים 7-8). בכל מקרה בסבב טבעי קראתי שזה מה שנותנים... אבל תודה על ההערות, אחשוב מה לעשות להבא במידה ואחליט להמשיך טיפולים (מה שלא בטוח). תודה

londi81

New member
באסותא בודקים גם LH - זה אולי הנחיה של הרופא?

בכל מקרה, החלטה על אוביטרל היא בכפוף לרמת LH..
ואם הזקיק גדל ממש מהר אולי יש לך בעיה של E2 גבוה בתחילת סבב, גם לי יש בעיה כזו, דיכוי עם דקא/סינרל פותר אותה

מנעמים

New member
מעצבן

לא יודעת מי העביר הנחיה אבל באסותא לא שאלו כלום וקיבלתי תוצאות רק של אסטרדיול ופרוגרסטרון. ממש מעצבן למה זה לא דיפולט שלהם לבדוק הכל?
לגבי אסטרדיול, ביום 3 הוא היה 260 שזה טיפה גבוה. ביום 8 הגיע ל 720 בערך.

londi81

New member
למיטב ידיעתי זה ממש הדיפולט שלהם

וזה אכן גבוה ליום 3 - בדרך מטפלים בדיכוי או בגלולות.. לי יש דפוס דומה

למיטב ידיעתי דוקא באסותא לא בודקים LH

אלא אם כן מבקשים במפורש בבוקר להוסיף,
כך הנחה אותי הרופא לי לעשות, ותמיד להוסיף LH.
כנראה שהם קצת מתקמצנים על בדיקות

londi81

New member
אני עשיתי בדיקות באסותא

ותמיד בדקו לי LH - מעולם לא ביקשתי... אולי זה מגיע אוטמטית לפי רופא? אבל באמת שאני לא מצליחה להבין רופאים שמוותרים על בדיקות LH בטח ובטח בסבבים טבעים
&nbsp

אולי ברמת החייל זה שונה?

אני ברמת החייל. וכששכחתי לבקש בבוקר בבדיקת הדם LH, אז לא היה..
האמת שזה די מעצבן, והרופא בטח ובטח שלא יוותר על LH

מיקה118

New member
אחרי שפעם אחת ברמת החייל לקחו לי רק 2 בדיקות (לא זוכרת איזה)

אני מקפיד תמיד לבקש לקחת 3 בדיקות.

למעלה