יכול להיות?

Tokyo

New member
יכול להיות?

שפתאום המחשב לא מתחבר לאינטרנט בלי שום סיבה? עד עכדיו הוא עבד יפה, ופתאום הוא לא פותח לי דפי אינטרנט. ניסיתי הכל, מה לא הבאתי כלום לא עזר. המחשב הוא נייד ולכן לקחתי אותו לבן אדם שמבין במחשבים הבעיה, שגם הוא לא יודע את מקור הבעיה. יש למישהו\י איזה רעיון? יש לציין שהמחשב מראה כי הוא מחובר לרשת ואפילו את המסנגר הוא פותח אבל אינטרנט נדה. תודה מראש על עזרתכם

esti_prikit

New member
מתחבר לאינטרנט זה דבר אחד

ולא פותח דפים זה דבר שני התחברות לאינטרנט זה חיוג, שומעים מודם, רואים תהליך זהוי משתמש ו log in זה ישנו? אם זה לא בסדר יש בעיה או במודם, או בהגדרות הצקשורת בחלונות אם זה בסדר ואתה מתחבר האם גם הexplorer וגם ה outlook express לא עובדים? מכל מקום אם לקחת את זה לאדם שמבין במחשבים, והוא לא הצליח, צפוי שאתה צריך למסור את זה לתיקון.

Tokyo

New member
אסתי תודה רבה

אבל בואי אתן לך מעט פרטים נוספים. אני לא מתחבר דרך חיוג אלא דרך רשת בעבודה. המחשב פשוט מסרב לפתוח כתובת שאני רושם, זה מאוד מוזר והקטע שזה קרה במפתיע. את יודעת מה ניסיתי משהו וזה דווקא הצליח, ניסיתי על ידי מספרים דהיינו HTTP//120.235.32.25 ודווקא הוא פתח את זה ולא כמקובל WWW נראה לי באמת עדיף תיקון ובקשר לאאוטלוק לא בדקתי אני אבדוק. תודה רבה לך

esti_prikit

New member
גם לי קרה בעבר שכתובות www

לא נפתחו וכשכתבתי את כתובת ה IP במספר זה כן עבד באקספלורר יש ממיר מכתובת www לכתובת ip הכתובת www זה בשבילינו שיהיה לנו נוח, המחשב בסופו של דבר מבין רק מספרים לפי זכרוני פתרתי את זה בעזרה אדיבה טלפונית של ספק השרות שלי, לא זוכרת מה היה הפתרון, תנסה דרכם.

AfiComp

New member
לטוקיו...

הבעיה היא בגישה לשרתי ה-DNS שחברתך עובדת איתם. יש לבדוק את הגדרות שרתי ה-DNS, ולנסות לעשות PING לשרתים ולראות אם מגיעה תגובה כלשהיא. נסי את זה - פתחי חלון דוס, (התחל=>הפעלה=>command ואנטר), בשורת הפקודה רשמי : ipconfig /all ואנטר. רשמי את כל הנתונים שאת מקבלת והעלי אותם לכאן, וננסה לראות איפה בדיוק התקלה. או לחילופין,צרי קשר עם מנהל הרשת שלכם ובקשי ממנו שיבדוק את הגדרות הרשת כללית, ואת הגדרות מחשבך בפרט. בהצלחה, AfiComp

philips

New member
המממ..

כמובן שתשובתו של AFICOMP הייתה נכונה ומדוייקת...ארף רק הסבר קטן שתביני מה את עושה ולמה.. בעיקרון השמות WWW.GOOGLE.COM או כל שם אחר שמנסים לגשת אליו באינטרנט הם חסרי משמעות... באינטרנט המחשבים מכירים רק כתובות מספריות.. משמע שמשהו צריך לתרגם את השם במילים לכתובת המספרית...מעין אלפון טלפון המשהו הזה נקרא DNS וזו תוכנה שלא רצה במחשב שלך , אלא במחשבים של חברת שירותי האינטרנט או בשרתים אצלכם בחברה... אצלך מסיבה כלשהיא זה לא עובד...יש 2 אפשרויות.. 1. יש תקלה בשרת/תוכנה וכו´ ולא יעזור שום דבר שתעשי - אלא מי שאחראי על פעולת הרשת אצלכם צריך לתקן.. 2. משהו לא מוגדר אצלך כשורה... ומכיון שמדובר במקום עבודה.. מי שאחראי על תחזוקת הרשת אמור לטפל גם בזה... במידה והאדם האחראי אצלכם לא יודע מה לעשות (וגם זה קורה) בצעי מה ש AFICOMP אמר ושלחי את הנתונים לכאן...

למעלה