יכול להיות

CastroBoy

New member
יכול להיות

שדרו פולר יהיה גמיבט!!!! למי שרוצה לדעת הוא משחק/שיחק ב"מכושפות"...

gloria23

New member
מעניין, איזה אופי יהיה לדמות של

גמביט, לדעתי הם צריכים להיות דומים לדמויות שלהם, ויש כאלה שבכלל לא, סתם שמו שמות הוליוודים שיהיה קצת גלאם...ואיפה האומנות? אהה ויש לי שאלה , תמיד רציתי לשאול ושכחתי, האם בסוף הסרט הראשון, זה הדרך שרוג מקבלת את הלבן בשיער, או שזה בקרב עם קרול דנברס?

CastroBoy

New member
הדרך שרוג מקבלת את הלבן בשער

יש למגנטו מכונה, שקצת קשה לו להשתמש בה, כי הוא זקן. אז מה שהוא עשה נתן לרוג את כוחותיו, והיא הפעילה את המכונה. המכונה מאוד מחלישה ומזקינה (גורמת לאנשים להזדקן) ובגלל זה שערה נצבע ללבן...

gloria23

New member
אם אני לא טועה, קרול דנברס

זהו שמה של גברת פלא, יאא איך השם הזה מצחיק אותי, נדמה לי שבמקור זה- ms marvel או שזה של ג'ין?בעע אני כבר מבולבלת. זוכר את הפרק ההוא שהפרופסור חסר, ומיסטר סינסטר מנצל את ההזדמנות ובעזרת מיסטיק, רוצה להחזיר את רוג למיסטיק כדי שהם יוכלו לנצל את הכוח שלה..ואז אנחנו מתוודעים אל העבר של רוג, ואיך היא קיבלה את היכולת לעוף ולמה היא כל כך חזקה...ומראים איך שהיא גנבה מקרול דנברס את הכוחות ומאז היא בתרדמת,ורוג מתייסרת על זה

spidey 82

New member
ג'ין הייתה "מארוול גירל", קרול

דנברס הייתה "מיס מארוול". כיום היא קרויה "וורבירד". בסרט רוג "זכתה לשיער לבן בגלל שהזדקנה במהירות והייתה מתה למשך כמה דקות. בקומיקס לא ידוע כיצד שיערה שינה את צבעו (אולי זה יתברר בסדרה החדשה שלה...), אך את יכולת התעופה ועוצמת העל (ואיתם היא קיבלה גם את זכרונותיה והמטען הרגשי שלה) היא שאבה מ"מיס מארוול" בהשפעת מיסטיק. בד"כ נגיעה רגעית מספיקה, אך מיסטיק גרמה לה להחזיק אותה זמן רב מדי, וכוחותיה נותרו תמידים. רוג המבוהלת ברחה ונתקלה בפרופ' X. הוא עזר לה להתמודד עם כוחותיה והיא הצטרפה לקבוצה. עם השנים היא פיתחה אישיות אלטרנטיבית של "מיס מארוול". קרול דנברס הייתה שבורה רגשית, אך מאז התאוששה וחזרה לשורות האוונג'רס.

spidey 82

New member
כאמור, היא לא הופיעה בסרט.

רוג אפילו לא קיבלה עדיין את יכולות התעופה ועוצמת העל.

painapple

New member
לא.. זה היה אנדי../images/Emo16.gif

כריס זה ההוא מהעונה האחרונה שהייתה בערוץ 3, המאיר הלבן החדש שלהן.

spidey 82

New member
זה הבחור?

אני מנסה לדמיין אותו עם עיניים אדומות ומבטא קייג'וני...

למעלה