יכול להיות

יכול להיות

שעצם העובדה שאתניקס עובדים עם "חיילי הנקמה" בז'אנר הים-תיכוני,מעידה על העובדה שהאלבום החדש שלהם יישמע כך(ולא שאני מתנגד),או שאין קשר והם יימשיכו ב"קו" שהם הנחילו ב"בדרך שלך" וב"13"? מסקרן אותי לדעת מה אתם חושבים בעניין הזה.....

ethnix

New member
הכיוון המקורי של חיילי הנקמה

הוא הרי ראפ.. ואני מאד פוחדת לחשוב על זאב נחמה שר ראפ!! אני לא יודעת עד כמה מה שהם עשו עם חיילי הנקמה מהווה אינדיקציה (איזה ביטוי..) למה שהם יעשו.. אני מקווה שאתניקס יפתיעו אותנו בכיוון חדש לגמרי... ולא יחזרו חזרה לכיוון שהם כבר ניסו, ודי הרבה זמן למרות שעם הכיוון האורינטלי (או בפי זאב "הישראלי") הוא גם משהו חביב עלי מאד! בקיצור, אני מחכה וגם מצפה לאלבום החדש שיבוא בקרוב אינשאללה! :)

s b e

New member
מהיכן הגיעה האנרגיה השלילית הזו

יקיריי! לא חייבים לאהוב כל דבר שאתניקס עושים, זה אפילו לגיטימי. אבל למה בכזה כעס ובכזה טון. בואו נחכה לדיסק לכשיצא ואז נדע. לגבי חיילי הנקמה לדעתי אחלה פרוייקט או לפחות השיר הראשון שלהם ששמעתי נקווה שאתניקס ישמרו על הצליל הרגיל שלהם למרות העבודה עם אמנים אחרים.

חס וחלילה

אנרגייה שלילית.סה"כ מסקרן אותי לדעת מה יהיה הסגנון של האלבום החדש-רוק/פופ או ים-תיכוני. מה שלא יהיה,את האלבום החדש שלהם אני אקבל כמו שהוא,בחיבוק גדול.

poisener

New member
לא נראה לי

שאפשר להמר איך יישמע הדיסק הבא. קשה לי להאמין שאתניקס ישנו את עורם ויעשו ראפ, ומצד שני לא נראה לי הגיוני שהם יחזרו לים תיכוני. אבל מה שבטוח, אני לא דואג, הרי אתניקס תמיד ידעו לחדש ולהפתיע, ואני אישית לא מכיר עוד להקה כל כך מגוונת ומעניינת. אני סומך עליהם שהדיסק יהיה פיצוץ, לא פחות טוב מכל השאר. ואגב, אני ממא לא חושב ש"בדרך שלך" ו-"13" הם באותו קו. בדרך שלך היה יצירה חד פעמית שלעולם לא תחזור על עצמה. 13 היה יותר חזרה לשירים פשוטים וסוחפים כרגיל. נקווה שעוד יהיה לנו טוב...

ghony

New member
חחחחח זאב נחמה שר ראפ.......

יויויו מביא פה בכתם של הפרי שכולם ידעו שנחמה הוא אתניקסי אל האור אני הולך ואותי אף אחד לא יעצור להקה פצצתית שקיימת כבר יותר מעשור! <פריסטייל אתניקסי שהמצאתי עכשיו....>

למעלה