יכול להיות ש

יכול להיות ש

ברגע שאתה הופך למודע יותר אתה הופך לרגיש יותר ? זה משגע אותי חחחח בכול מני תחומים

התמרה אנרגטית

נידמה לי שזה חוסר איזון שמאפיין התמרה אנרגטית. מה את אומרת?

yperelman

New member
יכול מאוד להיות

החישה שלך (החושית והעל חושית) משתנה ומתחדדת מאוד . זה נפלא אך טומן בחובו גם מלכודות. זהירות! שבת שלום יוסי

Curious

New member
אני מסכימה, עם זאת ../images/Emo140.gif

לטעמי, הדבר נהדר כל עוד הוא לא הופך לרגשנות, אלא נותר בגדר מודעות, אשר מעצימה מחזקת מחדדת וממקדת.

אני מתחברת יותר להתמרה אנרגטית

ויש לזה עובדות בשטח א. ראיית ההילות שלי התחדדה ב. אתמול בבוקר בשעה 6 בבוקר קרה לי משהו שלא קרה לי בחיים ברמה כל כך גבוהה.ואני ארחיב : עד היום אני מתקשרת עם המדריך שלי ... אבל אתמול בבוקר לא הרגשתי טוב אתם יודעים הבנות קדם וסת... והחלטתי להקישב לגוף ומה שהוא טומן בתוכו באותו זמן אז שכבתי על הצד בתנוחה נוחה , עשיתי נשימות..... ו פה זה קרה ! התחלתי כמעט להרדם עוד רגע אני נכנסת לשינה ערבה.. ופתאום קול של מישהי לוחש לי " אושרת... איך את מרגישה .. .תרפי .. תתחברי אלי... ובאותו רגע שקצת הקשבתי לזה " קפצתי בבהלה לצערי ונעתקתי בפחד... כי בחיים לא הגעתי למצב של הקשבה טוטלית והגוף שלי נבהל. לאחר בירורים זאת היתה ישות שבאה להנחות ולעזור למצב הפיזי שלי .. רק שאני נבהלתי וקפצתי בבהלה. לאחר מכן נרגעתי וכל כך התחרטתי ורציתי שוב ואמרתי הפעם אני לא מפחדת . חזרתי למצב של שכיבה נוחה על הצד אבל כמו שאומרים זה לא קרה בשנית. :( שבוע טוב לכולם !

למעלה