יכול להיות שזהו?

GNews78

New member
יכול להיות שזהו?

הי בנות יקרות,
בת 39, כבר שנה וקצת בתהליך, רזרבה שחלתית נמוכה מאד.
טיפול ראשון שימור פיריון והקפאת ביציות - ללא תגובה. מבינים שיש בעיה.
טיפול שני, פרגובריס ולטרוזול, ביצית אחת ללא הפריה.
טיפול שליישי, עו פרגובריס והורמון גדילה, 4 ביציות, 2 הפריות, החזרה אחת. ללא הריון.
טיפול רביעי, חצי טבעי, קצת פרגובריס ולטרוזול. טעות של המרפאה, שאיבה מתוזמנת לא נכון, ביצית אחת בלבד, הפריה, החזרה, ללא הריון.
עושה הפסקה קצרה. מתייעצת עם רופא נוסף, חוזרת לטיפול ומגלים הידבקות בטוקסופלזמה. הרופא לא מוכן לטפל עד שיעברו ארבעה חודשים!
עוברת לבר חווה. ממליץ על פריימינג והזרעה על בסיס טבעי. עושים סבב אחד. מקבלת תמיכה של סינרל, אחרי שבועיים מחזור. אין הריון. עוברים חודש ושבוע והמחזור לא הגיע. נשלחת לבדיקות ומעקב זקיקים. הרירית דקה 3.5 ממ, זקיקים קטנים בשתי השחלות, מדדים הורמונליים כמו ביום הראשון של המחזור. מפסיקה את הטסטומקס, מתחילה פרוגילוטון. כדורים לבנים בלבד. עברו עוד שבועיים, היום עוד מעקב. אין שינוי. רירית דקה 3 ממ, זקיקים קטנים בשתי השחלות.. (ממתינה לתוצאות של הב. דם)
מה קורה פה? איך יוצאים מזה? האם זה הסוף?
תודה למי שקראה עד לכאן. איזה מזל שאתן פה!

PAND76

New member
מישהו מהרופאים אמר לך שמוותר עלייך?

כי אם לא, פשוט תמשיכי. לא סתם בר חווה עשה לך הזרעה על בסיס טבעי. הוא מאמין בך. אותי שלחו ישר ל IVF. אני 41 ולא מוותרים עליי. עם רזרבה בזבל גם כן. ופפילומה בשלבים התחלתיים, אבל שעדיין דורשת מעקב.

אל תתייאשי. כמו כשמוציאים רישיון נהיגה, ואחרי 4-5 טסטים מגיעה המחשבה: "האם אי פעם יהיה לי רישיון?", בדיוק כך גם ב IVF. אני לא אומרת חלילה לחיות באשליות. רק שתשמעי מה יש לרופא לומר ומשם תמשיכי ותחליטי מה הלאה.
בע"ה בידיים מלאות בקרוב.

GNews78

New member
תודה. עדיין לא ויתרו אבל חוששת שזה מעבר לפינה

אני לא מבינה את חוסר התגובה הזאת שהגוף שלי נכנס אליו. על אף הפרוגילוטון הרירית לא מתעבה, זקיקים לא מתפתחים..
חוששת שלא נשאר עם מה לעבוד :(((
מודאגת על סף מבוהלת

PAND76

New member
יש חודשים כאלה. זה לא אומר כלום.

חכי עם הדאגה והבהלה. כי עוד לא שמעת כלום מהרופאים. לי היה חודש אחד בשנה שעברה, שהטיפול לא עבד בו. לא הפיק דבר.
זה היה בקושי חצי שנה אחרי שהתחלתי עם הטיפולים. אחרי בקושי שתי החזרות שכשלו. והרופא הודיע לי (ביום הולדתי!), שהשחלות שלי סגרו הבאסטה ואני צריכה תרומה. לא חזרתי אליו יותר. ועדיין מצאתי בי את הכוחות להחליף עוד ועוד רופא.

אל תוותרי גם את. בינתיים תאכלי סלק ותעשי דיקור. וחכי תראי מה אומר הרופא.

Didi197

New member
לא נשמע שכך...

אני לא רופאה אבל כבר שנה וחצי בטיפולים... לפי מיטב הבנתי בר חוה האחרון שמוותר כ"כ מהר, כך שאני מניחה שאם הוא לא דיבר איתך על העניין יש סיכוי שהוא מאמין בדרך שבה אתם הולכים. המון בהצלחה

GNews78

New member
תודה על התשובה

אני חושבת שחסרה לי הבנה על המצב וזה גורם לי לעוף גבוה בכל מיני תרחישי אימה כאלו ואחרים.
ניסיתי לשאול במרפאה אבל כל התשובות שאני מקבלת מתייחסות רק להנחיות ולא להסברים..
מקווה שזה זמני וחולף ואפשר יהיה להמשיך..

Nashuki

New member
תרחישי אימה זה חלק בלתי נפרד מההתמודדות

אני גם מוצאת את עצמי כל הזמן חושבת על תרחישי אימה...אולטרסאונד אחד הרירית שלי דקה (כשהיא עוד לא צריכה להיות עבה) ישר אני אומרת זהו נדפקה לי עכשיו גם הרירית בנוסף להכל...וזאת רק דוגמא קטנה... נראה לי שהכי טבעי במצבנו שהמחשבות מפליגות..צריך להזכיר לעצמנו כל הזמן שאנחנו עושות הכי טוב שאפשר! כמובן שאם אפשר לעשות סוויץ בחשיבה למחשבות אופטימיות מה טוב...אבל אני הכי מבינה אותך וחושבת שזה טבעי המחשבות האלו. רק בשורות טובות שיהיו!!

iLanKaBr

New member
מהניסיון שלי עם בר חוה

זה שהוא עשה לך הזרעה, נראה לי זה כבר מעודד.
מהניסיון שלי הוא האחרון שיעשה סבבים כאשר אין תקווה. במקרה שלי אני כבר התיאשתי, אבל לשמחתי הוא לא. ברוך ה' בסוף נולד לנו ילד. אבל, זה נראה לי רק כי הוא לא ויתר. ואיתי הוא לא עשה סבבים סתאם. באיזה שלב שלח אותי לבירור ומעקב אצל איש מקצוע אחר. אני דווקא מאוד שמחתי כאשר היה סבב, אמרתי לעצמי שכל עוד הוא לא הודיע לי שזהו, אז ממשיכים בטיפולים.
בהצלחה!

GNews78

New member
תודה לכן על המענה האדיב

כדי לחזור לעצמי, שלחתי למרפאה של בר חווה רשימת שאלות. קיבלתי מענה מעודד בהחלט.. מקווה שיהיה טוב ושיהיו התפתחויות טובות ובקרוב! א מ ן !!!!

למעלה