יכול להיות שאלו אתם? יכול להיות.
A AeroTom New member 5/1/06 #3 אכן! שעומדים מי את קודם כל ואיך ידעת שאלו אנחנו? ולמה צילמת אותנו? טוב נו, כי כיף אצלנו. אמרנו לכם... תודה על התמונה! ונמתין גם לאלו ש-טל עשתה במצלמה של חברתה. ולמי שרוצה לדעת, מימין לשמאל: איתמר, עידו, שקד ועם הגב למצלמה-אנוכי...ו-טל בטח מאחורה שם איפה שהוא.
אכן! שעומדים מי את קודם כל ואיך ידעת שאלו אנחנו? ולמה צילמת אותנו? טוב נו, כי כיף אצלנו. אמרנו לכם... תודה על התמונה! ונמתין גם לאלו ש-טל עשתה במצלמה של חברתה. ולמי שרוצה לדעת, מימין לשמאל: איתמר, עידו, שקד ועם הגב למצלמה-אנוכי...ו-טל בטח מאחורה שם איפה שהוא.
Z Zohar yaaa New member 5/1/06 #4 אני זהר ../images/Emo11.gif הייתי בעזריאלי במפגש אחר, עם חולצה של פינק פלויד ד"א. ולא יודעת, חשבתי שזה או אתם או מטאליקה, יענו, חשבתי, ונכנסתי לכאן, וראיתי שבאמת היה לכם מפגש ביום הזה, אז יכול להיות. זהר הבלשית? ולמה צילמתי? אין לי מושג Oo ככה יצא
אני זהר ../images/Emo11.gif הייתי בעזריאלי במפגש אחר, עם חולצה של פינק פלויד ד"א. ולא יודעת, חשבתי שזה או אתם או מטאליקה, יענו, חשבתי, ונכנסתי לכאן, וראיתי שבאמת היה לכם מפגש ביום הזה, אז יכול להיות. זהר הבלשית? ולמה צילמתי? אין לי מושג Oo ככה יצא