יכול להיות כיף...

יכול להיות כיף...

כל אחד רושם- 1) הסוס שהוא הכי הכי רוצה לרכב עליו, חי, מת, בחו"ל.. לא משנה! 2) הסוס שאחד מחברי הפורום רוכב עליו שהוא הכי הכי היה רוצה לנסות לרכב עליו!

Bagit

New member
אממממממממממממממ ../images/Emo15.gif

1.) הללללללנה וחווווווווההה!!!!!!! 2.) אינדיאנה, טאורה, כולם

shaililo

New member
מגניבבבבבב....

1. הסוס שאני הכי רוצה לרכב עליו עכשיו זה גבע. 2. הסוס שאחד מחברי הפורום רוכב עליו ואני מתה לנסות (יש כמה) - מיסי, אזארו וטאורה

אני

1) אני הכי רוצה לנסות לרכב על הסוס של רודריגו פסואה.. פחחחחחחח 2) אממם.... פופה(של זוהר), זאוס(של יפתח) , אפולו ואוסטין(דרורי
) ואחרון שנראה לי ממש ממש מגניב זה ליאונרדו של שני...

אההההההה

אני בבית של שי (סולסי החדשה בפורום!) עם נופר אנחנו הולכות להיכנס לג'קוזי עוד מעט....... הייתי היום באורווה עם המון ילידם ורכבנו! בהתחלה שירדנו ירד טיפטוף וכשהתחלנו ממש לרכב התחיל מבול אנחנו היינו תמימים וחשבנו שזה ייפסק או יחלש!.........אבל טעינו קיצו7ר כולנו היינו ספוגים........למזלי הייו לי בגדי החללפה אבל כל הציוד....הקסדות,הצ'אפס הכל ס-פ-ו-ג!! אז זהו הסוס שהיחיתצי הכי רוצה לרכב עליו כרגע זאת מיסי (אם לא העיה יורד גשם!) והסוס של אחד מחברי הפורום זה כפיר,אפולו,נרט,טאורה,הסוס של אלוף העולם!...........

Bagit

New member
הסוס הזה מכיר טיפ טיפה את ../images/Emo15.gif

פנינה. עכשיו, למסות לסרוק.

zohark

New member
אני הכיהכיהכיהכיהכי

רוצה לרכב כבר על פופה (מחלה בפרסה...ייקח לי עוד חודש חודשיים לפחות עד שאני יתחיל לרכב עליועוד פעם) 2. אמ...דיזל (לא בדיוק אבל של דורון), אפולו ואוסטין (דרור) ואמממ מיסי(סתיו)זהו נראה לי

עכשיו תוריייייייייייייי ../images/Emo13.gif.....

אני הכי רוצה לרכב על אפולו כי הוא בחוות צח וזה די רחוק מהבית שלי אז אני לא יכולה לנסוע לרכב עליו שם אז עד שיביאו אותו לחווה שלי אני מתגעגעת!!!.. ואני גם רוצה את אוסטין כי היא הכי בובה שיש!!!! וגם אני רוצה לרכב על הסוס של רודריגו פסואה!! נשמע כייף!!!! ו..... על הסוסים של חברי הפורום!! אני רוצה לרכב על נרט ופופה~!! של זוהר-נשמעים אחלה סוסים!!!! על טאורה הבונבון!! חח הוא ממש מתוקק ועל מיסי של סתיו היא נשמעת סוסה פ33ה!!!!!!! אההה ודורון אני יגשים לך את החלום לרכב על אפולו שתבואי אלי בפסח;!!!! מבטיחהההה!!!!!!!!

Bagit

New member
חוות צח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

איזה ימים רוכבים עליו שמה

כןן הוא בחוות צח והם לא............

רוכבים עליו כרגע כי מנהל החווה הבטיח לנו שאף אחד לא יגע בסוס אחרי שקנינו אותו.. הוא אמר שהוא ישחרר אותו במגרש או יעשה לו לונז'.... אממ רכבו עליו כל יום... ואם תהייה מלחמה אז אנחנו(המשפחה שלי) נוסעת לירושלים לדודה שלי ואני יסע לבקר אותו... כי ירושלים לא כל כך רחוקה מחוות צח... וסתיו זה באמת נשמע אחלה רעיון!!!! אבל איך אפשר להפגיש את כל הסוסים?????

וואי זה יהיה מצוין!

אולי בחופש פסח אפשר לארגן איזה מפגש באחת האורוות מין יום גיבוש כזה ואז נרכב כל אחד על כמה סוסים של מישהו אחר!.....נשאךל תמדריכים!

Bagit

New member
תבואי לקיבוץ. ../images/Emo15.gif

עם אזור ח' מספיק טוב לך...

Bagit

New member
במלחמה... ../images/Emo15.gif

המדינה חולקה לאזורים. אז באר טוביה גם[אם אני לא טועה] אזור ח'. וגם איפה שאני גרה.

למעלה