יכולות משחק...

blackwolf

New member
יכולות משחק...

אחת הבעיות בסדרות טלויזיה היא שהשחקנים לעיתים רחוקות מקבלים הזדמנות להוכיח את יכולות המשחק שלהם. הרי סה"כ לשחקנים יש דמות ואותה הם משחקים, אין בה הרבה שינויים, אין בה הרבה תפניות. היא יכול לכעוס, לאהוב ולבכות, אבל את זה כל שחקן צריך לדעת לעשות. ישנן מעט מאוד תוכניות בהן השחקנים מקבלים הזדמנות אמיתית להראות את היכולות שלהן. לשמחתינו, באפי היא אחת התוכניות האלו. דיויד בוראינז, שעד אמצע עונה שניה היה ספק בקשר ליכולת המשחק שלו, הוכיח עצמו כשהפך לאנג´לוס ומאז מוכיח את עצמו כל פעם שנוא נכנס למסווה כלשהו באנג´ל. אליסון וניקולס הוכיחו עצמם במשאלה וסביר להניח שגם לפני ואני פשוט לא זוכרת. אנתוני הוכיח את כוחו כל פעם שאית´ן קפץ לביקור. ושרה, ´אן´ זו דוגמא טובה, המשאלה, ( למעשה המשאלה יכולה להתאים לכולם ). ועוד רבים וטובים. סוף סוף, אתמול הגיע תורה של ק(כ)ריסטינה ( הלו היא ג´ויס ) להוכיח שחוץ מלשחק אמא נוראית ומעצבנת היא גם יודעת לשחק. את הפרק הזה , גיליתי להפתעתי, לא ראיתי לפני כן. כך שהיה כיף לראות אותה מגלה ליכולת משחק טובה.

אכן אכן..

אני לא בטוחה אם אתה מדבר על אותו הפרק, שבו הגידול של ג´וייס גורם לה קצת לאבד את שפיותה בלמשל- לא להכיר את דאון(איך כותבים את זה בעברית?!) אבל אני זוכרת שאני בהחלט הופעתי לטובה ממנה. לא רק אמא דאגנית אלא גם אמא משוגעת, לא יכל להיות יותר טוב, במיוחד כשהדמות של ג´ויס בתור האמא האמריקאית הקיטשית קצת נמאסה. כל הקטע עם הדיבורים אל השד היה מעולה.. ואני באמת מסכימה , זה משהו שלא רואים בהרבה סדרות אחרות, הדמויות לא ממצות את עצמם, אלא כל הזמן קורה להם דברים, דבר אחד משפיע על השני וכו´ עוד דמויות חזקות זה למשל פיית´, שכבר מההתחלה בלטה לי ועוד כל מיני דמויות משניות שהוסיפו הרבה נופך לעלילה. לסיכום- גו ג´וס וגו קאסט! ואל.

רינת4

New member
ג´ויס דווקא הוכיחה את עצמה

בעונה השנייה(אני חושבת) בפרק עם הממתקים שהפכו את כל המבוגרים לילדים, והיא וג´ילס אכלו מהם-כמו כולם. זוכרים?

זוכרים..

יותר מדי טוב. במיוחד לאחר שהתגלה בהמשך ספויילר עונה שלישית שהיא וג´יילס שכבו, פעמיים. eau! ואל.

אשמה

New member
וואו, זה היה נוראי!!!

אבל איזה קטע קורע זה היה:)))))))))) חוצמזה, אם כבר התחלנו לדבר על קטעים של משחק טוב... אני חושבת שאחד מקטעי המשחק הכי יפים של שרה, ועכשיו אני לא הורסת לאף אחד, כי הקטע הזה היה בדיוק ב- Listening To Fear. אני חושבת שהקטע לא צריך להיות ארוך כדי שנראה את זה, וזו דוגמה ממש טובה. אחד הקטעים, לדעתי, שמראים עד כמה המשחק של שרה השתפר עם התוכנית זה הקטע שהיא שוטפת את הכלים עם המוסיקה השמחה ברקע. תוך שתי דקות, היא עוברת מרוגע ושליטה עצמית, לבכי שמאוד קשה להפסיק. זה קטע ענק, איך שזה קורה לאט לאט ובשלבים כשהמוסיקה הזאת מראה את ההפך המוחלט של מה שהיא מרגישה באמת. האירוניה שולטת קטע ענק לדעתי

זה לא

קטע שתפס אותי במיוחד. היו הרבה קטעים יפים , ומשום מה אני לא מצליחה להיזכר במשהו ספציפי כרגע. אני זוכרת את הקטע ב-I ONLY HAVE EYED FOR YOU מהעונה השנייה כשבאפי ואנג´ל יוצאים המורה והתלמיד, רק ההפך ממה שזה היה אמור להיות, זה פרק שהותיר רושם, חוץ מזה בעונה השלישית, החלום של באפי על פיית- ARE YOU EVER GONNA TAKE THAT OUT, הרבה טקסטים עם פיית´ היו טקסטים חזקים בעונה הזאת. בעונה החמישית גם כן ספויילר
בפרק I WAS MADE TO LOVE YOU כל הטקסט בסוף כשבאפי ואפריל מדברות.. למשל (זה רק קטע, צריך לקרוא את הכל ולראות ולשמוע בשביל להבין מה יפה בזה) April:"because.. because every cloud has a silver lining and.. when life give you lemons .. make limonade" לא נותנים לנו דמות חזקה מראש, ושככה היא תהיה מקובעת לנו בראש, לפעמים גם צריך לדעת מה הדברים הקטנים שמחזקים את באפי. ו-THE BODY חוץ מזה שכל הפרק עצמו מדהים, הוא בלי מוזיקת רקע ועדיין מעביר תחושה של אובדן, של בלבול וחוסר אונים. Buffy:"we`re not supposed to move the body!" ואפשר להביא עוד הרבה, גם מעונות קודמות. אחד הדברים שמשאירים את הסדרה בשיא שלה תמיד זה פיתוח הדמויות, ולהראות שהם בסופו של דבר בני אדם. ואל.

למעלה