יי סאן
הצבעה

kiCkiC

New member
יי סאן ../images/Emo203.gif הצבעה

כמו שלירון הציעה.. ובדמוקרטיה כמו הדמוקרטיה אין דבר כזה שאין דבר כזה.. אה לא סליחה זה באמנות.... אז ככה.. מכיוון שויוה פלטינה יתחילו לשדר את יי סאן (עוד חודש וחצי בערך) וגם שם, כמו פה, הדרמה תרוץ 2 פרקים בשבוע.. להמשיך או לא להמשיך פה בפורום את הצפיה המשותפת
להמשיך למרות ש...
להפסיק ולעבור לויוה עם תרגום בעברית (יהיה מעניין כמה זמן הסריסים יתקעו שם..)
או אולי לעבור לויוה ולהתחיל כאן צפיה פורומית של דרמה חדשה (קצרה יותר)
הצעות, דיעות, רעיונות, צעקות, נזיפות יתקבלו בברכה... גם קללות כל עוד הן מנוסחות יפה ורצוי בקוריאנית...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifגם אני בעד דרמה חדשה ../images/Emo13.gif

ועדיפות למשהו יותר קצר

giligil11

New member
../images/Emo4.gif זה לא טוב דרמה קצרה

הרי אצלי היא תסתיים בשלושה ימים
סתאםםם, קדימה, דרמה קצרה הולך

kiCkiC

New member
עוד לא הוחלט...

אבל נכון לעכשיו הכיוון הוא באמת דרמה חדשה שנחליט עליה ביחד...

ASSIAGIRL

New member
גם אני בעד סדרה קצרה../images/Emo45.gif

למרות שדי היה כיף לראות יי-סאן יהיה נחמד עוד יותר לראות את זה עם תרגום לעברית..
עכשיו בקשה קטנה. אם אתן מוצאות דרמה עם תרגום לעברית אז זה גם יהיה נחמד.. למרות שבאנגלית לא היתה לי שום בעיה.. פשוט אני אשמח שגם אחותי תצטרף אלי..

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אז אולי כדי לנסות למצוא משהו מעניין ושיש לו כתוביות בעברית ברחבי האינרנט

kiCkiC

New member
אין הרבה

ואת רובן מרבית הפורום ראה בדיוק בגלל שיש להן תרגום לעברית... בכל אופן נראה לי שיהיה עדיף לחכות לתגובות של מרבית הפורום שרואה/ראה יי סאן ואז להעלות להצבעה דרמות...

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

מהתחלה שנסיים עם ההצבעות לדרמות בשביל "הדרמה המצופה"

Woogy

New member
כיוון אחר: לבחור סידרה שלא תגיע כל כך מהר

יש בעייה לבחור סידרה לצפייה משוטפת, כל דבר ממש פופולארי, הרבה כבר ראו. הדברים הכי חדשים עלולים להגיע לישראל די מהר. מה שנשאר זה לבחור בכוונה משהו ישן שהרבה לא ראו ואין סיכוי גדול שיגיע. כמו למשל סדרות שאפילו לא יצאו להם DVD, ואז אין עליהם בעלי זכויות שיכעסו ואפשר לראות יותר בחופשיות.

הכל אחלה

רק ששכחת דבר אחד קטן-מה שלא פופולרי/מאוד ישן ואין לו DVD לא מתורגם לאנגלית ע"י קבוצות התרגום למיניהם ועם כל הרצון והלמידה שלי הקוריאנית הצולעת והגוססת שלי לא תוכל לעמוד בהבנה של סדרה שלמה ללא תרגום. לכן אני חושבת שהרעיון שלך הוא מצויין בתיאורה אבל לא ניתן ליישום בפרקטיקה.

Woogy

New member
אני לא מדבר סתם

יש סידרה שאני אוסיף לרשימה שנפתחה, אני מקווה שאספיק.

למעלה