ייתכן שאני חולמת...אבל

אתר! לא האתר שפירסמתי קודם משהו אחר

אני אשלח לכם אתר שנרשמתי בו לתחרות האתרים.....אתר לא נודע... המנהל של האתר הזה ביקש ממני לשאול אתכם מה דעתכם על האתר ואיזה רעיונות לתחרויות חדשות יש לכם להציע לו... כי האתר שלו ממש חדש, אין בו הרבה דברים והוא צריך רעיונות... אז בבקשה עזרה!

אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית..

אני יודעת שאני צריכה להיות סבלנית אבל המנהל אתר הזה ממש לוחץ עליי ודי דחוף לו לדעת, אז אם אתם רואים את ההודעות האלה בקשה תיכנסו לאתר שלו ותגידו לו מה אתם חושבים שכדאי לו להוסיף..!! תודה!

ייתכן שאני חולמת...אבל

ייתכן שאני אבל נעלמו שתי הודעות שאני פרסמתי??. אחת עם האתר שלי ואחת עם איזה אתר אחר......חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי... אם מישהו מוצא אז נא להגיד ל באיזה עמוד ואם לא שהמנהלים יסבירו לי למה מחקו לי את זה!!!!

אההההההה... ../images/Emo46.gif

אכפת לך להפסיק לפתוח הודעות חדשות
זה דוחף שרשורים אחרים למטה..
כנראה השרשורים האחרים שלך שורשרו לשרשור הנצל"שים - שם מקומם

ToryMaster

New member
אבי די!

דיברנו על זה כבר, מספיק! מאי, התעלמי בבקשה מתגובות שפוגעות בך ונסי להימנע מלפתוח כל הזמן שרשורים חדשים, להבא פשוט שלחי מסר לאחת מהמנהלות. שלושת השרשורים שלך בעמוד הזה, ואני מתכננת לשרשר את כולם לאותו השרשור. להבא - לא פותחים הודעות חדשות על כל דבר קטן, אלא משרשרים את ההודעות שלך להודעות אחרות שלך. ושאלות פרטיות שאת רוצה לשאול את המנהלים [כמו "למה מחקו לי?"] שואלים במסרים בלבד.

meital f

New member
הוא צודק

זה מעיף שרשורים טובים למטה. והיא סתם פותחת הודעות היא יכולה לנצל"ש

סליחה...חשבתי שביקשתי כבר

חשבתי שביקשתי כבר סליחה ואמרתי שאני לא אעשה את זה שוב..

יודעים מה?

אני לא בטוחה שאני רוצה לדעת.... הרסו לי לגמרי את הספר השישי כי גילו לי הכול.....את כל הפרטים החשובים ואת כל הפרטים הקטנים!!! אז נא לתת לי רק תאוריות...(לא שאתם יכלים אחרת)...אבל אם יש רמזים מג'יי קיי או משהו נא לא לתת לי.....

שאלה....

לא פתחתי הודעה חדשה כי אמרו לי לקבץ הכול כאן... אבל לחברה שלי יש תאוריה והייתי רוצה לשתף אתכם ולשאול אתכם מה דעתכם...!! היא חושבת שהארי יגלה שהוא ההורקוקס האחרון ובסופו של דבר הוא ישמיד את עצמו על מנת שוולדמורט יושמד או משהו כזה.... הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים אז אני אשמח אם תענו לי במהרה...

אני חושבת שלא עונים לי בגלל...

אני חושבת שלא עונים לי בגלל שכולם חושבים שמה שאני כותבת פה קשור רק למה שכתבתי קודם... אבל אני מעלה פה נושאים חדשים אז בבקשה תענו לי... ולמנהלים.....אם יש לי שאלה בקשר להארי פוטר אני לא יכולה לפתוח הודעה חדשה??? אני חייבת לכתוב הכל הכל כאן??? תשתדלו לענות מהר... תודה מאי

ToryMaster

New member
תגידי

למה את לא שולחת מסר, למרות שביקשתי ששאלות אישיות אלינו תשלחי במסר?

כי...

אני לא יודעת איך לשלוח אלייך מסר... יכולה להסביר לי?? אני לא אענה כמה זמן כי זזתי ליומולדת של איזה דודה... אז אני אבדוק את התשובות כשאני אחזור.. ביי לך... תודה מראש...

ToryMaster

New member
ובכן

בתחתית ההודעה שלי, מצד ימין יש כיתוב קטן "שליחת מסר למחבר/ת", את לוחצת עליו וקופץ לך חלון קטן שבו את יכולה לכתוב מסר פרטי

תודה ויקי..

תודה רבה לך ויקי חביבתי.. מעכשיו שאלות אישיות אני אשלח לך באופן אישי...

למעלה