יישששש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יישששש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשתי הפילה, הפלה טבעית, לא יאמן, הייתי בטוח שחיי נחרבו ,(למי שלא זוכר שתפתי אתכם פעם שגילו מום בעובר וניסיתי למצוא דרכים יצירתיות לגרום לאשתי להפיל)זה היה קשה כי ההריון מתקדם מאוד ולכן זה היה כמו לידה ,אבל אני מאושר.
ומעניין אותי לשאול את זקני האנוסים האם גם אצלכם קיים הרפלקס שכל פעם שקורה לכם משהו גדול ,אתם חושבים שאולי בכל אופן יש אלוהים.
אני מתכוון שבהתחלה כשנודע לי על המום בעובר ,הייתי בטוח שהנה אלוהים העניש אותי על הכפירה שלי ,אחרי שעה זה עבר. ועכשיו כשאנחנו מגיעים לבית החולים ואין דופק הייתי בטוח שאלוהים נתן לי הזדמנות למרות שמבחינה שכלית אני מבין שזה מגוחך .

שולי חי

New member
איתך בצער ובשמחה...

אני חושבת על עצמי, מה היה עדיף, שאני אוולד או שהייתי נפל... אף אחד לא היה מפסיד מזה...

sec op

New member
למה משפט נורא?

ובטח שהילדים שלא לא היו מפסידים מזה.

מי שלא קיים לא יכול להפסיד משהו...

נורא

כי זה אומר שהבחורה מרגישה שהיא לא חשובה לאיש, ושדבר לא חשוב לה מספיק בעולם בשביל להיות בו.
בעיני זה נורא. בעיניך לא? אם כן, למה לא לסיים את זה ודי?

sec op

New member
קפיצה לוגית

היא אמרה שיתכן והיתה מעדיפה לא להיוולד, וזו העדפה סבירה בהחלט, מי שלא נולד לא מפסיד כלום.
זה לא אומר שכיום לאחר שהיא קיימת היא מרגישה לא חשובה לאף אחד.

אחרי שנולדים יש שיקולים אחרים. יצר החיים (רצון לעשות, להנות וכו'), הפחד מהמוות, תחושת שליחות וחשיבות (ילדים, משפחה וכדו').

מזגזגת2

New member
שים לב

היא כתבה "אף אחד לא היה מפסיד מזה", זה די מקביל לרעיון שהיא לא מרגישה חשובה כיום לאנשים..
אבל שולי, הפורום היה מפסיד אותך, אז טוב שנולדת(((())))

שולי היתה מפסידה את עצמה

שכל העולם ימות, אני לא הייתי מוכנה לוותר על עצמי:)

ושולי? את היית מוכנה לוותר על עצמך?

sec op

New member
מה לעשות, בגדול זה נכון...

תנסי לחשוב על כמה אנשים דמיוניים שהיו יכולים להיוולד ולא נולדו ולכן את לא מכירה אותם, את מרגישה שהפסדת משהו?

שראליס

New member
מזל טוב

בכל פעם שראיתי הניק שלך על עמודי הפורום הרגשתי את כאבך

אני מאמין באלוהים (כוח עליון ליתר דיוק)

איינשטיין אמר: "צירוף מקרים הוא הדרך של אלוהים להישאר אנונימי" ובאמת אפשר להסביר שהיה כאן צירוף מקרים וכו'. אבל בכל זאת אני מאמין באל שברא את העולם. אולי הוא לא אל אישי, אני חושב שכן.
ועוד ציטוט של איינשטיין: "לדעתי הרעיון של אלוהים אישי הוא ילדותי. יכולים לקרוא לי אגנוסטיקן, אך אני לא שותף לרוח הלוחמת של האתאיסטים, שהתלהבותם נובעת בעיקר מהפעולה הכואבת של שחרור כבלי ההטפה הדתית שקיבלו בנעוריהם"

אז אני ילדותי, נו שויין.

אתה מאמין באל אישי אבל לא של דת

מסויימת? אני לאחרונה מצייר לי את העולם בתור ראליטי של יקום אחר שיצא משליטה

ויותר מזה

אני חושב שאלוהים די שונא דתיים. הוא דופק אותם כל הזמן. הנה, תראה אותך, חזרת בשאלה והוא אירגן לך הפלה טבעית.

טוב לא ממש חזרתי בשאלה.

והאמת היא, שאני פתאום תופס שהוא סדר לי הפלה, כי לפני 3 חודשים נכנסתי למקום עבודה חדש, שם אני נאלץ להתפלל שחרית כל יום ,עם כל הציוד אז אולי בגלל זה
ומה אנחנו בשביל האל האישי סוג של שעשוע ,אקווריום כזה גדול?

אגב לגבי תפילות אני משתדל להתפלל.

אבל את הפסוקים שמפריעים לי מבחינה מוסרית אני לא אומר.
וכשאף אחד לא רואה אני פשוט מדבר עם האל. אולי תגידו שאני מפגר. אבל זה מרגיש לי נכון.

למעלה