יישר כח......

zvikab

New member
והקישור

http://www.nfc.co.il/archive/001-D-22042-00.html?tag=7-01-52

R-יק

New member
../images/Emo2.gif מישהו יודע משהו על זה? פולגז?

האם יש אמת בידיעה או שמא זוהי מתיחה של 1 באפריל...

el presidente

New member
../images/Emo12.gif הנשיא לא יודע אם לצחוק או לבכות

מישהו יודע עוד פרטים ?

לא יודע - אבל כל הפרטים משתלבים

למיטב ידיעתי, כל הפרטים המתוארים בכתבה משתלבים והולמים את המצב העובדתי (זה לא אומר שפגישה כזו נערכה, רק שבהחלט יכולה היתה להערך - אין לי מידע ישיר בנושא) אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהוזלת תעריף הביטוח לאופנועים היא משימה שקל מאוד לעמוד בה ברמה החשבונאית (הגדלה זעומה של הסבסוד תקטין משמעותית את תעריף הביטוח) ובו בזמן משימה קשה מאוד מבחינה ציבורית.

ביטוח זול לכבד?

בואו נחשב. יש בערך (נגיד...) 6500כלים מעל נפח של 500 סמ"ק בארץ. מתוכם, בערך 4500 מבוטחים ב"פול". איפה מבוטחים כל השאר?

נתן.ל

New member
לא רק פול

גם חומוס סלט וצ'יפס

כעקרון - יש

להלכה, יכולה כל חברת ביטוח לבטח אופנועים. למעשה (או כך לפחות חשבתי...) כל חברות הביטוח מסרבות לבטח כלים דו"ג, תוךשהם מפנות את המבוטח הפוטנציאלי ל"פול", שלהבדיל מכל חברת ביטוח אחרת, אינו רשאי לסרב למבקש להיות מבטוח באמצעותה. מהמספרים עולה או שיש אלפים הנוסעים ללא ביטוח, או שיש כאלה המבוטחים ע"י חברות ביטוח בתעריף נמוך מהפול - ושותקים.

el presidente

New member
אז למה אין חברת ביטוח שתיהיה

מוכנה לישבור את השוק של ה"פול"..לתת מחיר יותר נמוך?...הרי אז האנשים יעברו אליה...לא?

nayula

New member
שיקול כלכלי...

אופנוענים זה דבר פגיע... שביר... פריך... מועדים לתאונות. חברות ביטוח לא ששות לבטח אופנוענים. שיקול כלכלי נטו.

זה מעניין לחברה למשוך אליה מבוטחים

רק אם השורההתחתונה תהיה רווח. נראה שהחברות הגיעו למסקנה שאין קבוצת רוכבי דו"ג שיכולים ליצר את הרווח הנדרש.

Great Blue

New member
אני אשמח לשמוע את השערותיך...

באמת שאין לי שמץ, האם יתכן כי ישנם אנשים בארץ אשר רוכבים על אופנועים "כבדים" ללא ביטוח!? קשה לי להאמין כי ישנם טיפשים כאילו... אני גם מופתע מהעובדה כי ישנם 6500 כלים כבדים שארץ על הכביש, אני מתחיל להרגיש מיוחד, אולי אמא שלי באמת צדקה?!

yogev klx300r

New member
בטח שיש ../images/Emo163.gif כאלה

יש הרבה רוכבי שטח (גם על כלים מעל 500) שרוכבים בלי ביטוח. מה שכן, אני מאמין שיש 2000 כאלה(למרות שגם זה אפשרי).

נתן.ל

New member
הידעתם שגם בשינוי תומכים באופנועים?

יושב ראש סניף תל אביב של שינוי, יהודה פלקוביץ יחד עם חבר ופעיל סניף תל אביב, אמיר סלע, שניהם מגדירים עצמם אופנוענים ואף חברים בהנהלת מועדון האופנועים הישראלי. בתור שכאלה הם פועלים למען עתיד הדו"ג בארץ. *נתונים אלה מתוך העלון לחברי ואוהדי שינוי, סניף תל אביב ולקראת הבחירות המונוציפליות בעוד כ200 ימים

למעלה