יישר כוח, קרייזלר!!

עמרי ר

New member
יישר כוח, קרייזלר!!

שימו לב ללינק המצורף מטה: סוף-סוף קם ארגון באירופה שלא מוכן לקבל את התעמולה הפלסטינאצית. כעת כמובן מתנהל משפט בו, רוב הסיכויים, יזכה תומך הטרור הפלסטיני מול מקום עבודתו שפיטר אותו, אך טוב לדעת שלא כולם באירופה נסחפים בתעמולת השקר והרצח הפלסטינית. אני מחזיק אצבעות לקרייזלר!

Roobie

New member
מה הקשר?!

אין שום קשר לתעמולה ולא מדובר שם על הסיכסוף הישראלי-פלשתיני, מדובר בפלשתיני שטוען שפיטרו אותו על רקע גזעני וזהו. אתה באמת גזען, אם כאלה דברים עושים לך טוב. אבל למה אפשר לצפות מליכודניק, ביום שבו המדיניות הכלכלית של המפלגה שלו גרמה לעוד שלושה ישראלים לאבד רצון לחיות ולהתאבד.

עמרי ר

New member
דמגוג זול ועלוב

לא שאני מצפה ממך לרמה יותר גבוהה, אבל ניחא. הפלסטיני שבנידון השתמש במקום עבודתו על-מנת להפיץ תעמולה פרו-פלסטינית. הפיטורין שלו, לפיכך, הן אינם "גזענות" אלא דבר שכל מעביד צריך לעשות לעובד הנוהג כך. ומה הקשר של זה להתאבדותם של הישראלים היום? האם בכל פעם שנטבחים ישראלים בפיגועי טרור, שהממשלה שלך הביאה עלינו באוסלו, אתה סותם את הפה ולא כותב על ענייני דיומא? איפה היית כשרק לפני ימים אחדים איבדו 12 ישראלים את חייהם בזכות אוסלו הנפלא, וחזון המזרח התיכון החדש של פרס, רבין וביילין? דמגוג קטן ועלוב.

רונאל1

New member
ישראלים איבדו את חייהם בזכות שרון

ובזכותך ואחרים שבחרו בו. שרון = נפל שנכשל בתחום הבטחון האישי לכל אזרח (בניגוד להבטחתו) אז תצעק עד מחר אוסלו וזה לא יעזור לך כי זו המדיניות של שרון והימין שמביאה לכל הפיגועים האלה. וזה רק נהיה גרוע יותר.

צרפת

New member
רונאל ../images/Emo104.gif

התחלת להמאס עלי, אז אני אענה לך בשפה שלך. השפה היחידה שאתה מבין בכל תשובה שלך אתה מכניס את שרון. שרון אשם בפיגועים, שרון אשם בכלכלה, שרון אשם שעכשיו קיץ וחם ושרון אשם שהים קריר. זה שאתה מתעלם מהמציאות, ושהתוכנית הכלכלית עדין לא עברה אפילו הצבעה לא מפריע לך לקלל ולנבל את הפה. אתה אלוף הפורום הזה בעיוות עובדות והסטוריה. שרון=נפל!!! כלומניק, אפס מאופס שכמוך. שרון הציל את המדינה הזאת מהשחצנות של מנהיגיך בשמאל. מלחמת יום כיפור-זוכר??? ההתשה-זוכר. תקופת המרדפים-זוכר (סליחה-אז עוד לא היית בארץ, אז בוודאי שאתה לא יודע על מה אני מדבר!!!). אתה ומשפחתך חיים היום בזכותו של שרון. אתם זכיתם בחיים מדמו ומדם חבריו. אז לפחות מעט כבוד לראש ממשלה נבחר, חדל אישים.

רונאל1

New member
שרון אחראי לרצח יהודים רבים

כי הוא ראש ממשלה והפיגועים רק נהיים גרועים יותר. מישהו צריך לקחת אחריות. בכל מקום אחר הוא כבר היה מתפטר מזמן. אתה וחבורת הצעקנים שלך כמו ילדים קטנים עם תירוצים מבוקר עד לילה - אדוני, ראש הממשלה עכשיו הוא שרון. כבר 3 שנים. המדינה הדרדרה למצב הגרוע ביותר. מסקנה? שרון הוא ראש הממשלה הגרוע ביותר לישראל. שרון הכניס אותנו לבוץ של לבנון בו נהרגו למעלה מ 1300 חיילים!!! שרון מחרבן את המדינה הזו בכל תחום אפשרי, אבל אני מבין את התסכול שלך - גם אני במקומך הייתי מרגיש מטומטם אחרי שבחרתי בשרון וקיבלתי ממנו סטירות בכל תחום - פיטורים, כלכלה קורסת וטרור בקצב שלא היה כאן מעולם בלי יכולת של שרון האימפוטנט לעשות משהו בכלל. אני ומשפחתי חיים (אגב מצויין!) למרות שרון ואנשים מטומטמים כמוך.

צרפת

New member
מתוסכל דביל../images/Emo3.gif

לפי התגובות שלך אני בטוח ש: 1. אתה שקרן, וגרוע מזה אתה מדמיין חולני. 2. אתה מובטל מתוסכל ששונא את כל העולם אך בעיקר את עצמך. 3. אני ומשפחתי חיים -שקרן פתולוגי. אישתך, אחרי שגילתה מי אתה באמת, ברחה ממך עם מנקה הרחוב הראשון שעבר בסביבה, כשהבינה שאפילו הוא פי 10 אינטליגנטי ממך!!! 4. כן כן...הבעיה זה כשל החינוך שלי, דוקטורנט במנהל עסקים באוני' ת"א. בהחלט, כשל רציני כמעט כמו כשל השוק שאותו אני חוקר בימים אלה. את זה, שקרן פתולוגי, כתבת ב-16 במאי בשעה 19:52. פתאום הקמת חברה?? אתה מרצה?? הסיפור נשתנה??? אתה סתם מדמיין חולני שלא שווה התייחסות. אם לא שמת לב לשעון-עכשיו פותחים את לשכת העבודה. רוץ לתפוס תור. אפס מאופס

רונאל1

New member
אתה ממש מסכן

בוא אני ארחיב קצת על עצמי, כדי שיצאו לך העיניים: 1. מרוויח 35,000 ש"ח ברוטו + רכב + כל ההטבות. כל זה יוצא בחשבונית על סך 47,000 ש"ח + מע"מ לחודש לחברה בה אני מועסק. 2. דוקטורנט באוני' ת"א בפקולטה לניהול. עושה דוקטורט במימון. כידוע לך דוקטור זה לא עבודה, זה מסלול לימודים שבשלב מסויים נדרשים גם להרצות - אמרתי שזה חלטורה אבל אתה יכול לשקר כמה שאתה רוצה. 3. אני חושב שאתה ממש מסכן ופאתטי. פשוט מרחם עליך. שלום, טמבל!

צרפת

New member
......./images/Emo3.gif

תמשיך לדמיין, חולה נפש מסכן. השכר היחיד המשולם לך הוא השכר שאתה מקבל מהרשות הפאלסטינית עבור מידע שאתה מעביר להם. אתה זה שגורם לרצח ישראלים-לא שרון. חולה נפש כמוך צריך לסגור במוסד ולזרוק את המפתח.

רונאל1

New member
שגריר מרוקו בצרפת

תשמע אני מגיע למרסיי בסוף השבוע הבא לעסקים, חשבתי אולי נפגש לכוס קפה. אם אתה צריך משהו מהדיוטי פרי, אל תהסס, תכתוב לי.

um21

New member
חבר'ה לא להיכנס להשמצות אישיות

אפילו אם אתם לא מסכימים אני לא מסכים למילה ממה שאמר רונאל (שגם בעבר השמיץ אותי כבעל הזיות שמתיישב על כל גבעה בעוד שנתוני האישיים די דומים למה שאתה רשמת על עצמך) אך בכל זאת לא ארד לרמה של השמצות אישיות שאינן חלק מהנושא

דוד 191

New member
תגובה לרונאל 1 הסתה פרועה.

"ישראלים איבדו את חייהם בזכות שרון"(רונאל 1 22/05/2003 00:48) = הסתה פרועה. אוסלו = כשלון זה קצת יותר מדוייק... וזה יהיה יותר גרוע בגלל מנהיגות שנכנעת להם!!! ובגלל דעת קהל של אנשים שחושבים כמוך.

אז אמרת...

1. ישראלים רבים איבוד את חייהם בהתקפות טרור = עובדה. 2. ראש הממשלה כבר 3 שנים = שרון = עובדה. 3. בתקופת כהונתו של שרון קצב הפיגועים עלה לשמים ונהרגו הכי הרבה ישראלים (לא כולל פרשת לבנון) = עובדה. 4. שרון הכניס את צהל לשטחי איי, הרס מאות בתים של מחבלים והבטיח לכולנו בטחון = עובדה. 5. למרות האמור בסעיף 4, קצב הפיגועים רק עלה והתגבר = עובדה מסקנה: "ישראלים איבדו את חייהם בזכות שרון" (שכחתי להוסיף "רבים").

למעלה