יישר כוח מיכל

סימוננה

New member
יישר כוח מיכל

כל הכבוד על הפורום החדש זה ממש במקום עכשיו. כפי שאת יודעת גם אני מהצפון ויצא לי להיות כבר פעמיים ליד פגיעה של טילים זה נורא!!! אבל אנחנו עם חזק ונתגבר על הקושי. לא ניתן לפחד לשלוט בנו אלא רק לאמונה. יצא לי לראות בתקופה האחרונה כל כך הרבה מעשים יפים ובאמת לראות איך עם ישראל ערבים זה לזה. ואם נמשיך כך לא נדע פחד...

סימונה הרשי לי לחלוק עליך../images/Emo62.gif

בנושא הסלוגן "אנחנו עם חזק ונתגבר על הקושי" הקושי הוא בלתי נסבל וכל מי שיכול מתפנה מאזור מגוריו המופגז אז תפסיקו עם הסלוגנים הטפשיים האלו כי הם מסכה למציאות המרה והסבל .זה לא מעודד אף אחד אולי העם החזק נמצא במרכז ובדרום אך לא בצפון אז בבקשה תפסיקו עם זה זה מיותר. העידוד היחידי שיכול להגיע הוא הפסקת הלחימה לחלוטין ושהשקט ישרור שוב בארצנו. עזר כנגדו

סימוננה

New member
עזר כנגד

קודם כול כדאי שתקראי שוב אני מהצפון!!! וגם הייתי נוכחת בשני מקומות שנפלו טילים. (את הסלוגנים תשאירי לך כי בטח את אוהבת לסבול) ועכשיו תנסי להבין את זה... היקום רוחש כוחות של מלאכיים חיוביים ושליליים. עזבו את הדימוי של מלאכים! לאמיתו של דבר, מלאך הוא חלקיק של אנרגיה רוחנית. כמו חלקיקים תת-אטומיים, המלאכים נוצרים על ידי מלים, מחשבות ומעשים שלנו. נסו להתחבר היום לאנרגיה זו, על ידי דיבור של מילים טובות ונכונות, ועשו פעולות של דאגה ואכפתיות לזולת. כאשר מחשבה שלילית נכנסת, בעקבות ארועי היום, זה טבעי. אבל למה להשאר עם ה"מלאך" השלילי? עדיף לגרש מחשבות שליליות על ידי הפעלת כבוד אנושי לזולת, חמלה ועזרה הדדית. וכמובן לכל אנשי הפורום.

סימונה אני מחוברת למציאות כמו שהיא

לא נותנת למסכות של סיסמאות לכסות אלא מתמודדת עם המציאות הכואבת. את השלילי אני לא יצרתי המנהיגות יצרה ואני כמו כולם שורדת את היום. מי אמר שזה שלילי לא להאמין לסיסמאות שחוקות?אני מאמינה בטוב בדרכי שלי . עזר כנגדו

סורר

New member
כל דבר בהקשר שלו

ללא ספק שהפסק הלחימה עשוי להביא את השקט המוחלט, ואת סילוק הפחד לגמרי. אך יחד עם זאת השאלה היא מה עושים במצב בו הלחימה נמשכת? האם יש להיכנס אל הייאוש והדיכאון, או שמא יש מקום ועניין לנסות להתגבר על העניין הזה, על מנת להפיח רוח חיים, על אף ולמרות המצב הקשה. בהקשר הזה נראה כי יש מקום גם לדבריה של סימונה, ונמצא כי גם דברייך וגם דבריה של סימונה יש להם מקום ועניין, כל דבר בהקשר ובעניין שאליו הוא מתייחס.

סימוננה

New member
גם לפחד תפקיד

לא כל כך קל לזכור שיש קרן אור מעבר לעננים הכבדים שמעל ראשנו, במיוחד בתקופה זו כשהכל נראה שחור ולפעמים מפחיד. אבל יש משהו שיכול לעזור לנו: לזכור את הטוב. בניית וודאות היא המטרה הטבעית של עבודתנו הרוחנית. זכרו את הנס האחרון שראיתם. נסו להתחבר לפעם האחרונה שבה התגברתם על מכשול או קושי גדול. הרגישו שוב את תחושת הכוח והעוצמה שהיו בכם בזמן המאבק ההוא. תנו לזכרונות האלה לעזור לכם לבנות את הוודאות הנוכחית. הזכירו לעצמכם: האור פה. הרשו לעצמכם להרגיש עוצמה וודאות באור. אם כך, פחד הוא מסר שמעיר אותנו ועוזר לנו לזוז קדימה ולא אחורה.

למעלה