יישלל רשיונם של העופות הדורסים לאלתר! <אילה עם רווחים מחפשת קמפיין חברתי סוחף>
א א י ל ה New member 21/12/06 #1 יישלל רשיונם של העופות הדורסים לאלתר! <אילה עם רווחים מחפשת קמפיין חברתי סוחף>
ז זיוי בת New member 21/12/06 #2 אבל אבל אבל איזה אימפקט יהיה לקמפיין הזה? [זיוי מנסה לעשות באזזזז על הבוקר]
ז זיוי בת New member 21/12/06 #5 להכין דבש זה קצת גדול עלי. אני צריכה משהו פשוט. נגיד, מה אפשר להכין מפרפרים?
א א י ל ה New member 21/12/06 #6 לדעתי שמיכה מפרפרים תיצור את וואחד איפמקט בנזונה. מזל שאנחנו לא בגטו, מאן. <אילה עם רווחים מתרגלת דיבור אִינִי לצרכי באזזז מתקדמים>
לדעתי שמיכה מפרפרים תיצור את וואחד איפמקט בנזונה. מזל שאנחנו לא בגטו, מאן. <אילה עם רווחים מתרגלת דיבור אִינִי לצרכי באזזז מתקדמים>
ז זיוי בת New member 21/12/06 #8 רגע, קראת לי מאן? הלו, אני וומאן. שאני אארגן איזה אירוע הדגמה? [זיוי כבר בטירוף של הבאזזז]
א א י ל ה New member 21/12/06 #10 האאא וומאן זו את!!! אז עכשיו צריך רק סופר, ונראה לי שהתקשורת תקפוץ על המציאה! <הבאזזז הזה מדגדג לי כבר בגב>
האאא וומאן זו את!!! אז עכשיו צריך רק סופר, ונראה לי שהתקשורת תקפוץ על המציאה! <הבאזזז הזה מדגדג לי כבר בגב>
א א י ל ה New member 21/12/06 #11 באיטליה שיתנהגו כאיטלקים ינעלו מגף ויביאו לו בעיטה שתעיף אותו לוותיקן.
ל לי-אור. New member 21/12/06 #13 מי שנועל מגף באיטליה הוא בכלל גרמני. במיוחד אם עם המגף נותנים בעיטה בתחת. זו מסורת כזו.של גרמנים. האיטלקים נועלים פראדה ורק אז מביאים בעיטה בתחת. ככה זה באיטליה. < היה לי חשוב לסבר את האוזן ולאחל חג לי-אורים שמח.>
מי שנועל מגף באיטליה הוא בכלל גרמני. במיוחד אם עם המגף נותנים בעיטה בתחת. זו מסורת כזו.של גרמנים. האיטלקים נועלים פראדה ורק אז מביאים בעיטה בתחת. ככה זה באיטליה. < היה לי חשוב לסבר את האוזן ולאחל חג לי-אורים שמח.>
ל לי-אור. New member 21/12/06 #17 גרביים מחליפים באהבה או שלא מחליפים כלל. איי איי איי איי איי <יש לפזם בשנסון מזרחי או בשנסון עליזה>.
א אבנר אפי New member 24/12/06 #24 מי שנועל מגף באיטליה שיזכור טוב טוב איפה הוא שם את המפתח או שהלך על הנעליים. קאפיש?
ק קיקיברקיקי New member 24/12/06 #26 מי שנועל מגף באיטליה שיתפור אותו ישר לעצמות ובזול! <רק שלפני כן - ישים הרבה טלק>