יישור קו!

noamgorange

New member
אני בטוח

שאני ואת גם לא היחידים. אכן סיילר הוא דמות מרכזית ובהחלט יש מה לאהוב. באשר לך אלון גמני אוהב את מאט, אבל אין מה להשוות לסיילר!/tapuzforum/images/emo66.gif

Lion_Heart

Well-known member
tbh

אם לא הוא אולי היו כותבים עלילות יותר טובות ולא נתקעים על "קורבן הראש" החדש שלו הפכו אותו לקרקס...כל פעם זה"...הממ...אין עלילה...שסיילר יענה ויהרוג מישהו עדיף חפים מפשע ויקשקש משהו על מוסריות"

noamgorange

New member
על זה

לא בדיוק כל הסדרה. כל עונה יש לה את העלילה שלה, אבל סיילר הוא תמיד הבורג המרכזי, ואני שמח שיוצרי הסידרה חשבו כמוני בעניין הזה.-באמת אתה חושב שמאט יכול להיות דמות מרכזית כמו סיילר ונוח בנט? אז יש מה לראות.

Slow Cheetah

New member
הוא דמות מרכזית, אבל היו צריכים להרוג אותו בס

בסביבות העונה השניה ולעבור לרעים אחרים. כמה אפשר איתו? OO

בדיוק היום סיימתי את עונה 3.

וממש לא הבנתי מה קורה בפרק האחרון עם ניית'ן וסיילר
.

Gabriel Gray

New member
הסבר...

לסיילר יש כוח של שינוי צורה-והאדם בעל הכוח המקורי מת בצורה של סיילר-,סיילר הורג את נייתן ואנג'לה ונוח -לא זוכרת למה בדיוק- מביאים את מאט כדי שיגרום לסיילר לחשוב שהוא נייתן אז מאט נכנס לו לראש וגורם לו לשנות צורה לנייתן ולשכוח הכל-ובגלל הכוח שיש לו לדעת את העבר של חפצים ואנשים רק מלגעת בהם סיילר יודע הכל על ניית'ן וחושב שהוא נייתן- וכדי שכולם יחשבו שסיילר מת הם שורפים את הגופה של האדם שדומה לסיילר...הבנת?

Gabriel Gray

New member
ראיתי עד הסוף...

לא זכור לי משהו שאני רוצה לשנות.....אבל בפרק עם הליקוי חמה שנוח משסע את הגרון של סיילר וכל החולצה שלו מלא דם....אהבתי איך שהחולצה ניראתה...היא הייתה לבנה כזאת והיה עלייה מלא דם..קיצר אהבתי אותה..

Gabriel Gray

New member
גם אני ידעתי...

הייתי על שף בכי והזכרתי לעצמי שבחיים לא יעיפו אותו מהסדרה!

noamgorange

New member
את כל הסידרה!

בעיקר אהבתי את עונה ראשונה, מהסיבה שפיטר היה חלק גדול מהסידרה(מה שלא היה בעונה 2&3). מה היתי משנה? היתי מחזיר את אל לחיים!/tapuzforum/images/emo13.gif

Slow Cheetah

New member
ראיתי הכל, מחכה לקנות את הדיוידי של העונה השל

השלישית
יש לי בנתיים את שתי הראשונות במקורי. ומה הייתי משנה? הייתי מורידה את כל הבולשיט עם הלקיחת כוחות- לפחות האלה של הירו ופיטר. למה צריך להוסיף דרמה בזה שמחזירים לפיטר כוחות, אך משנים את כל הקונספט? דיי ברור שעם הכוחות הישנים הוא היה רוצח את סיילר ממזמן, אבל לאאאאאאאאאא- הם יעשו הכל בשביל להשאיר את סיילר. וכמובן, הירו. להחזיר לו את השליטה בזמן (בלי המרחב), אבל גם לעשות עם זה בעיות? לא חסר דרמות בסדרה, אז עכשיו שהירו נעשה מזה חולה?.. לא הספיק להם שהם לקחו ככה את אדם?!

למעלה