יישור טיח "גלי"

tmal1avi

New member
יישור טיח "גלי"

אני משפץ עכשיו את החדר שלי, הבית הוא מלפני 20 שנה, 2 קירות איטונג, קיר בלוקים ועוד קיר בטון, הקירות שבהם איטונג ובלוקים לא ישרים, הטייח כנראה התעצל ליישר.
מה אפשר לעשות ? לקלף את כל הטיח ולעשות חדש לא בא בחשבון עקב זמן רב, להלביש גבס על כל הקירות לא בא בחשבון גם כן בגלל שצריך "להוציא" החוצה את כל קופסאות החשמל.
איזה עוד אפשרויות יש לי ?
מקווה שהסברתי בצורה מובנת.

amitmeir59

New member
כמה אופציות לפניך

1. שפכטל אמריקאי הרבה עבודה שלוש ארבע ואולי יותר שכבות כדי להגיע ליישור תלוי כמובן במצב הקיר
2. מריחת טיח אקרילי מעוצב יעלים את הפאקים עבודה לא קשה חומר יקר יחסית
3. מריחת דבק גבס (פלסטר) על הקיר יכול בשיכבה אחת להגיע לעובי 2 ס"מ ויותר להחליק ועליו יד אמריקאי הכי מהיר הכי חזק והכי זול
4 . הדבקה אך לא רצית אז תבחר אחת מהן או שתמצא שיטה אחרת וכן יש עוד פתרונות
בהצלחה

tmal1avi

New member
איך נקרא הדבק גבס בשפה עממית ?

לא שמעתי על זה אף פעם... איך זה מגיע בגלון? אופן שימוש ? מריחה זריקה ?

מה הכוונה בתיקון טייח ?לזרוק טיח חדש על הקים ולגרד ?

tmal1avi

New member
האם מדובר בחומר הזה?

http://www.youtube.com/watch?v=ZMjMmPFdDiw
זה החומר הזה וזה אופן השימוש בו ?
חיפשתי קצת והחומר הזה נקראה פלסטר סופר של טמבור, במפרט של החומר כתוב שהוא מיועד להדבקת קירות גבס על קיר רגיל.
תודה רבה על כל העזרה!

amitmeir59

New member
דבק גבס הינו דבק שמיועד להדבקת פלטות גבס

ישירות על קיר ללא ניצבים ומסלולים ויכול לישר קירות עם סטיות של עד 5 סמ עבודה מהירה וקלה מדביקים את הפלטה מיישרים אותה והקיר חלק שם מיקצועי בירושלים זה "פלסטר לגבס ובתלאביב דבק לגבס בכל מקרה בגלל חוזק החומר הוא יכול לשמש לדברים נוספים כגון החלקת קירות סתימת חורים בקיר וסדקים ואפילו צנרת מים וחשמל הגימור שלו אינו חלק אלא אם אתה מקצוען וקשה לשייף אותו בנייר זכוכית לכן רצוי למרוח עליו שפכטל אמריקאי ולשייף בנייר כדי לקבל עבודה מקצועית לגימור חלק

tmal1avi

New member
השאלה שלי אם הסרטון שהעלתי

זאת השיטת עבודה עם החומר הזה?
שאלה נוספת, יש לי קיר איטונג חשוף שאני צריך לטייח (בתוך בית רעפים ולכן קיימת אפשרות ללחות), מתאים למשימה ?

amitmeir59

New member
מה יהיה עם קביעת העובדות שלך תאמר את דעתך

אבל אל תפסול אחרים אתה עדיין לא סופר בנאי או בעל דוקטורנט בבנייה הנדס הנדסת חומרים וחוקר של מכון וייצמן בתחום כדי לקבוע כאלה עובדות "רק תיקון טיח " אני אתן לך רשימה של עוד 8 דרכים שונות לפתור את הבעיה מלבד תיקון טיח אז מה הסיפור שאתה פוסל בגסות כל דעה אחרת מילא שהיית צודק אז הייתי סותם אבל אתה פוסל דברים ואתה טועה

השבתי לשאלה של פותח השרשור

ועשיתי את זה על בסיס מיטב נסיוני ידיעתי והבנתי, לטובתו של השואל.

לא פניתי אליך, לא השבתי לך, לא הגבתי לך ובוודאי שלא ניסיתי להתווכח איתך, כפי שאתה מנסה לעשות איתי. מעולם לא טענתי שאני סופר בנאי או דוקטורנט בתורת הבניה או בהנדסת חומרים ובוודאי שלא חוקר במכון וייצמן. אם יש לך "8 דרכים שונות לפתור את הבעיה" אתה מוזמן להגיב שוב בשרשור ולפרט את הדרכים האלו, אני לא מבין מה הקשר שלך ושל זה אלי ולתגובה שלי לשואל. אם יש לך בעיה עם מה שאמרתי אתה מוזמן לפנות לשואל במסר ולהמליץ לו להתעלם מהתשובה שלי על בסיס אי היותי סופר בנאי או דוקטור בבניה.

יום טוב.

למעלה