יישום א"ל ברחוב

יישום א"ל ברחוב

שלום, קוראים לי בועז ואני חדש פה, סביר להניח שצעיר מאוד מרובכם כאן(15), אני מתאמן בקמ"ג. השאלה שלי אליכם היא, אם יצא לכם פעם להשתמש וליישם\לנסות ליישם את הא"ל הספציפית שלכם(או אחרת לא יודע בכמה התאמנתם) ברחוב, במציאות, ואם כן עד כמה זה הצליח ומה היו התוצאות?.

d y s

New member
או"ל לא מנסים ליישם

אלא מיישמים בחוסר ברירה. היישום היומיומי אמור להוביל לאי לחימה. מאחל לך שלא תיישם.

ננדין

New member
אני ישמתי מספר פעמים את מה שלמדתי

בצבא, במסגרת עבודה בטחונית כלשהי ובחיים היום יומיים. אבל אני עדיין לא יודע האם זה יעבוד לי בפעם הבא שאני אתקל בסיטואציה אלימה ולא יהיה לי ברירה אלה להגיב...

sampay

New member
אכן יושם

ערב טוב. אכן יצא לי כמה פעמים ליישם את אומנות הלחימה שאני עוסק(שוטוקאן קראטה) . לרוב זה נגמר בזה שאני מבטל את הצד השני(הצד השני מוכנע) , במיעוט אני מתקשה לתפקד כי ההתקפה היא סימולטנית (ריבוי אגרופים של 3 מתקיפים) אבל מסתיים בזה שאני לא נפגע הצד השני הבין שהוא יצא בזוב דם מהקרב איתי מתקשה גם לתפקד. רצוי לציין שתקיפה אלימה מתרחשת בשניות בלי לשם לב את בלב הסערה שאתה פתאום מותקף מכול מה שבא ליד כולל כסאות , ולצערי יצא לי גם להתקל באלה ובסכין יפנית . אכן הקארטה עזר לי בתגובות המהירות והנכונות לאותו ארוע , אני מאמין שאם הייתי אדם ללא ידע באומנות לחימה זה היה נגמר ממש אחרת . המשך ערב נפלא.

למעלה