יירקים

יאקומו

New member
אהההההההההההההההההה!

הנה הוכחה שיירקים קיימים באמת: בתמונה רואים ילד אנושי רגיל (כן בטח!) ותראו מה מנסה להכנס לו לאוזן?!

Silver Fox

New member
בספר 16 גויקס אמר את זה בצ´ט של

היירקים. אבל הגויקס הזה הוא סתם אידיוט. אבל אני לא חושבת שליירקים יש תכונות של חלזונות, כלומר - הם נראים כמו חשופיות גדולות ויש יירקים זכרים ויש יירקים נקבות, אבל בסך-הכל הם עוד צורת חיים מסובכת - וחוץ מזה הם ניזונים מקרני קנדרונה... בעזרת ה"אוסמוזיס נודס" הזה שלהם, כך שהם לא בדיוק חלזונות.

star_female

New member
אין יירקים זכרים ונקבות...

מתייחסים אליהם בתור זכרים ונקבות בד"כ עפ"י המארח/ת שלהם. אין להם אברי מין o_O וצריכים 3 יירקים כדי שהם ישריצו... הסבירו את זה איפשהו, שכחתי איפה (המוח שלי לא מתפקד בשעות כאלה, סליחה).

Silver Fox

New member
אה לא?

אז מה עם ספר 8, שבהם אסלין מדבר על יירקית שהוא אהב - בשם דריין? לא קראת את הספר, או שפרח מזכרונך?

star_female

New member
קראתי... זה שהוא אהב אותה לא אומר

שהיא היתה נקבה. יש להם רגשות כמו לכל יצור חי, אבל אין להם מינים (איך את רוצה להבדיל בין יירק זכר לנקבה? אין להם איברים שונים או תפקידים שונים בהזדווגות.. או יותר נכון יצירת צאצאים כי הם לא בדיוק מזדווגים...)

Silver Fox

New member
היירק אמר שהוא אהב אותה

ואני חוזרת: או-תה. לא נראה לי שאסלין היה אוהב אותה אם היא הייתה זכר (מה הוא, הומו
סליחה על צורת ההתבטאות...) ואין לי שמץ של מושג איך יירקים נולדים. אולי זה קשור ל"אוסמוזיס נודס" הזה שלהם, אבל אני בהחלט חושבת שיש יירקים זכרים ונקבות. יכול להיות שהם מדברים בתור זכר/נקבה על-פי גו המארח שלהם, אבל אסלין דיבר על יירקית שהוא אהב - ולא על בת-אדם שהמארח שלו אהב. אבל אני לא חשובת שיירקים בכלל יכולים לאהוב בני אדם... אבל אני עדיין חושבת, שליירקים ולחלזונות - אין שום דבר במשותף, מלבד צורת הגוף. יירק=
בחיים לא

star_female

New member
אררג, אבל אין להם מין!

אז איך הם קובעים מי זכר ומי נקבה? והוא לא יכול להיות "הומו" בגלל שאין זכרים ואין נקבות, הגוף של כל יירק מורכב בדיוק מאותם איברים... החלוקה בספר עצמו זה בשביל שזה יהיה יותר ברור... את יודעת מה, לא חשוב... אולי כן יש איזושהי חלוקה, זה פשוט לא נראה לי הגיוני כי אין הבדל פיזי בין זכרים ונקבות (וצריך 3 יירקים כדי לעשות צאצאים... אני לא בדיוק זוכרת איך זה עובד, אבל 3 היירקים מתחברים או משהו כזה ואז מתפרקים לאלפי חלקים שכל אחד מהם גדל להיות יירק... או משהו כזה, אני כבר לא ממש זוכרת).

Silver Fox

New member
בכל-אופן

אני לא יודעת אם זה קשור לצורת הגוף, למין או לא, אבל נראה לי שאסלין כן דיבר על יירקית - דריין. אבל יירקים הם לא כמו חלזונות, זה מה שבטוח...

למעלה