יירקים

Nagini Potter

New member
יירקים

נאמר לנו שיירקים הם כמו חלזונות. אז האם יש להם תכונות של חלזונות, כמו למשל - שאם מפזרים עליהם מלח הם מתמוססים?
זה יכול להיות די משעשע...
ועוד דבר שאיזה מטומטם אחד אמר בספר 16, ואולי אולי אולי יש בו שמץ אמת - אם חותכים יירק לשנים, אז הוא הופך לשני יירקים - כמו שקורה לשלשולים? ואיזה עוד תכונות יש לחלזונות שאפשר או שיהיה משעשע להדביק ליירקים?
לי זה לא יקרה Nagini Potter

הלדין

New member
זה שם של מכון למעשה...

יש מכון בשם ´יירקס´, לא זוכר היכן, שבו מנהלים ניסוי שבו בודקים את מיומנותם של שימפנזים בשפה כתובה. השפה נקראת ´יירקית´. יש להניח כי הסופרת לא שמעה מעולם על המכון. השימפנזים משתמשים במחשבים לצורך זה. אני חושב שיש לזה אתר באינטרנט.(כמובן, שפרט לאתרי אנימורפס, הסתומים האלה היו מוצאים עוד כמה קישורים) לא מדויק. השלשולים צריכים להזדווג זה עם זה קודם לכן.(השלשולים הם אנדרוגינוסים וכל פרט יכול להפרות את משנהו. למרות שהפרט המופרה, מאבד בדרך כלל את ראשו, ואולי גם את חייו)

Digi Lista

New member
כבר אין נושאים מעניינים לדבר עליהם?

מצאתם נושא להתמקד בו! יירקים,מה השימושים שלהם במדינות השונות ואיך הם קשורים לחלזונות ושלשולים...

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

טוב לדעת.... אבל אני שמחה שלא ידעתי את זה, כי אף פעם לא ניסיתי (ושאף אחד לא יעיז לנסות!!
), וגם לא ממש התעניינתי... לי זה לא יקרה Nagini Potter

מ.ש.ט

New member
לגדל אותם בתור חיות מחמד???

"שלום יירק חמודי! רוצה שאני אביא לך לאכול? אין בעיה!" *מוציאה את היירק מהקופסה ומלטפת אותו*

Axvenom

New member
../images/Emo55.gif

לעשות לונה פראק שכולו מוגדש ליירקים

Nagini Potter

New member
*מוקדש

היי, גם אני רוצה לגדל יירק! הוא כזה חמודי!! ^^ ואם הוא עושה בעיות אפשר לפזר עליו מלח ולראות אם הוא מת מזה. ואם לא - תמיד אפשר לדרוך עליו.

Axvenom

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לה לא קצת סדיסטי העניין של המלח???????

Nagini Potter

New member
אה....

לי באופן אישי לא נראה שהעניין עם המלח יותר אכזרי מכל דבר אחר, כמו לדרוך עליו.... וחוצמזה - מגיע לו!!

assaf com

New member
you know לגדל יירק מחמד זה..

..לא הדבר הכי פשוט צריך בריכה של הדבר הזה שהם אוכלים וצריך תמיד להיזהר שהם לא ייכנסו לך בטעות לאוזן....בעעע

Nagini Potter

New member
לא זה לא....

צריך פעם אחת בשלושה ימים לשים אותם איזה שעה או שתיים במקום שהם יכולים לקלוט בו קרני קנדרונה, וזהו. הקטע עם האוזן זה לא בעיה - הם לא יכולים לצאת מהאקווריום שבו תשים אותם , צריך רק להזהר לא ליפול לתוכו בטעות.... ואם כבר נופלים לתוך האקווריום, אז לא עם הראש... ואם כבר נופלים עם הראש לתוך האקווריום, אז לא להשאר שם עד שהיירק יועיל בטובו לבוא ולשעבד אותך באכזריות, כמו שג´ייק הגאון עשה...
אבל לא נורא, אני עדיין אוהבת אותו...
... לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
טווווב../images/Emo163.gif

אז איזה חיית מחמד יש לך? יירק, או ג´ייק? או אולי שניהם ביחד במיבצע?... מוהוהוהאהאהא

Nagini Potter

New member
יאללה, נהייה לארג´ים איתכם...

שלושה במחיר אחד!! ^^ רק לשמור אותם בחדרים נפרדים, שלא יריבו.. לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
השאלה היא...

לא כל כמה זמן אלה איך... אולי מכניסים אותם לכלב או משהו

Nagini Potter

New member
לך תכניס הורק באג´יר בכלב.. ../images/Emo4.gif

כשאמרתי "שלושה" התכוונתי ליירק אחד, הורק באג´יר אחד, ונסיך ג´ייק אחד, למי שלא הבין... עם היירק צריך לצאת פעם בשלושה ימים לטיול עם ג´ייק צריך לצאת כל יום לדייט ועם ההורק באג´יר צריך לצאת מייד כשמקבלים אותו כדי שכולם ייראו חייזר, ואז הם יאמינו לכל העניין עם היירקים!! לי זה לא יקרה Nagini Potter

assaf com

New member
לא הורק באג´יר!! יירק...

או שיש לכם רעיון יותר מקורי איך מוציאים חילזון מגודל לטיול?

למעלה