ייצור פוסטר

מומין1

New member
ייצור פוסטר

ראיתי פוסטר למכירה באיביי שהייתי מעוניין בו, אך הוא קיים רק בממדים קטנים מדי בשבילי.
חיפוש אחר פוסטרים דומים באינטרנט העלה חרס (למעט תוצאה או שתיים יקרות מאוד - בסביבות 900 ש"ח).

רציתי לשאול אם במידה שיש ברשותי את התמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (ניתן בקלות למוצאה בגוגל), האם ניתן להפיק פוסטר פה בארץ, באיכות גבוהה ובמידות הרצויות לי? וכמה זה אמור לעלות?

שבוע טוב :)

krina

New member
לא יודעת לגבי להדפיס,

אבל ממליצה מאוד על אתר אולפוסטרס.קום - יש להם בערך כל תמונה אפשרית ובמחירים ממש ממש זולים. המשלוח מעט יקר, אבל עדיין יוצא משמעותית זול מבארץ.

מומין1

New member
מממ....

זול? לא בהכרח... לדוגמא הפוסטר הזה:
http://www.allposters.com/-sp/Kate-Bush-Posters_i9876174_.htm

באיכות הטובה יותר ובגודל הכי גדול (שהוא גם לא מפלצתי במיוחד...) עולה 80 דולר, וזה עוד לפני משלוח

וספציפית התמונה שאני מחפש לא נמצאת באתר הזה...

תודה בכל אופן

krina

New member
זה עדיין לא תשע מאות שח...

אגב, לא ממש בדקתי בפירוט, אבל בפוסטרים נייר המחיר הכי גבוה זה שמונה דולר... לא בטוחה איך הגעת לשמונים.

1Reebok

New member
אצלנו יש במכללה "קופי-מדיה",

שהוא פחות או יותר כמו כל בית עסק של הדפסה.
אני מדפיס שם על נייר A1 בצבע עם הנחת סטודנט ב-25 שקלים.
אם הרזולוציה טובה, התוצאה יוצאת פצצה-על, אין דברים כאלה.

meedas

New member
2 דברים

א. התמונה שמצאת ברשת צריכה להיות ברזולוציה טובה מספיק כדי להראות טוב בהדפסה גדולה. ככל שמדפיסים בגודל גדול יותר, הרזלוציה המקורית צריכה להיות טובה יותר. רוב התמונות שתמצא באינטרנט יהיו באיכות נמוכה יחסית ואולי נמוכה מדי
ב. יש עניין קטן של זכויות יוצרים. התמונה בדרך כלל שייכת למישהו ולהדפיס אותה לשימושך זה, עקרונית, לא חוקי.

במידה ומצאת את התמונה בקובץ איכותי מספיק ונושא זכויות היוצרים לא רלוונטי, למיטב ידיעתי בכל בית דפוס יוכלו להדפיס את התמונה בכל גודל שתרצה. אין לי מושג לגבי המחיר. סביר להניח שמדובר בכמה עשרות ש"ח

למעלה