ייפי היי, יש לי מצב רוח:))

תרנגולת

New member
ייפי היי, יש לי מצב רוח:))

היום.. לא הייתי אמורה לאכול- ובכל זאת. החלטתי קצת- ואכלתי.. קצת.. והמשכתי ליותר- והקאתי הרבה... מתישהו הפסקתי.. התחלתי כשאבא ישן- באמצע הוא התעורר בגלל טלפון, אח``כ הוא עוד ניסה להכנס לשירותים- ואני למזלי התכוננתי לזה- והחזקתי את הדלת.. אני מקווה שהוא לא חושד בכלום. בסך הכל לא אכלתי הרבה היום.. אני חושבת שאני מצליחה שוב להשתלט על עצמי, למרות שלא בדיוק אכלתי מה שאמרתי לעצמי.. מעט קלוריות- זה טוב. וזהו.. אז מצב רוחי השתפר. שוב- בגלל הסיבות הלא נכונות..:) אבל שיהיה.. נו.. לילה טוב לכולן.. מקווה שאתן חולמות חלומות טובים ומתוקים. --<-{@ גולי- תראי:) עובד האינטרנט.. אומנם איטי איטי- אבל עובד עובד.. אבל האיי סי לא עובד כאן:)) חח..

תרנגולת

New member
יאללה ברור.. תרדו לי לנשמה

שילך המצב רוח הטוב.. שלא יהיה לי סיכוי למצב רוח טוב. כי אני מרגישה רע כשאני אוכלת, ואני צריכה להרגיש רע כשאני לא, או כשאני מקיאה.. אני דפוקה- אני יודעת.. ואני מצטערת תגל.. ואם אני גורמת לך רק לכעוס, ולכאוב.. אז אני לא אדבר- ולא אספר. מצטערת באמת.. מצטערת מאוד.

את לא צריכה....

להצטער.אבל זה שאת מקיאה את רק מחמירה את הבעיה שלך וזה לא אמור להיות ככה.את לנצח אותה לא ללכת איתה.דודי.

תרנגולת

New member
תרנגולת ממורמרת : ``חחחחחח..``

מה זה ``אמור להיות ככה``? אמורה להיות לי הבעיה הזאת?! זה נורמלי?! זה אמור להיות?! תגיד.. אתה חושב שכולן כאן ``ינצחו`` את הבעיה כ``כ בקלות והכל יהיה כמו שאמור להיות?! אני שוקעת בה. אולי מכיוון שזה מה שאני עושה- אני צריכה ללכת.. אולי. אני באמת חושבת על זה. אני לא יצור שאמור להיות.. אני דפוקה.. זה לא אמור להיות.. אני שמנה וגם זה לא אמור להיות.. אני בן אדם מניאק- וגם זה לא אמור להיות. כן. אני צריכה להצטער. אוףף.. (איפה המצב רוח הטוב? הלך לטיול.. ועכשיו נשארתי עם גרון כואב..) יאללה.. תסלחו לי על הרחמים העצמיים בבקשה.. זה ישתנה בקרוב- מבטיחה.

תרנגולת

New member
חח..שטויות. אתה בסדר:) תודה לך

תודה על התמיכה כאן בפורום. אני מצטערת על העצבים.. אני בתהליך התחרפנות..אתה מוזמן לא להתייחס:)

תרנגולת

New member
ועוד משהו..

תדע לך.. שהפורום יעבור ועובר קטעים קשים עם אנשים.. וזה לא יהיה קל, ובאמת לא כמו שאמור להיות.. זה קשה.. מה לעשות.. (אוףף.. בא לי להקיא שוב.. שהנשמה תצא..)

אני יודע שקשה...

בגלל זה אני פה כדי לעזור לכן ולתמוך.לי אישית אין הפרעות אכילה ולכן אני לפעמים אומר סתם דברים.אני משתדל!דודי.

תודה אני...

שמח שאת כאן ואני יודע שקשה אבל תני לי לאחל לך טו בשבט שמח ומתוק. והרבה מצב רוח טוב.שלך דודי.

enat|_p

New member
אוכל

לתרנגולת. זו פעם ראשונה שלי בפורום ,אין לי מושג מה קורה פה בדיוק אבל לפי מה שאני רואה בפורום הזה יש כאן הרבה הבנה ותמיכה מה שחסר לי כרגע . אשמח אם תיצרי קשר ממני ענת.

תרנגולת

New member
אוףף..

תגידי.. לא היה ברור לך שאני עושה שטויות כאלה? הרגשתי כ``כ רע עם האוכל בזמן האחרון..

למעלה