ייעוץ

סייפיי

New member
ייעוץ

אני בן 17, 194 ס"מ, 85 ק"ג, מבנה גוף גדול. אני שוקל להתחיל להתאמן, כאשר המטרה העיקרית שלי היא יותר להתחזק ופחות חשוב הקטע של העיצוב, כי יחסית לגודל שלי אני די חלש, אני עושה חצי מתח 30 ומשהו כפיפות שמיכה ו50 כפיפות בטן בדקה. אני רוצה להיות מסוגל להגדיל את היכולת להרים משקולות באופן משמעותי. עוד "בעיה" יש לי בריצות ארוכות, הכושר שלי מצוין, זאת אומרת הדופק שלי די נמוך והלב שלי לא מתעייף כל כך, אבל השרירי רגליים של זה סיפור אחר לגמרי, לכן בספרינטים אני גרוע והניתור שלי לא משהו. אני צריך תוכנית שתעזור לי לפתח את הגוף העליון והתחתון, תוכניות תזונה ותוספים יתקבלו בברכה. בבקשה אל תשתמשו במונחים מקצועיים כי אני לא בדיוק מתמצא תודה מראש

שאלות

האם אתה מתכנן להרשם לחדר כושר ? האם התאמנת בעבר, אם כן מתי ? ציינת שהכושר שלך מצויין, איזה אימונים אתה עושה ? כמה אימונים חשבת להקדיש בשבוע ולכמה זמן ? חזור אלי ונתכנן לך תוכנית ! רמי

סייפיי

New member
תודה מראש על ההתיחסות

כן אני ארשם בכל מקרה וחשבתי שעדיף לדעת מראש מה אני הולך לעשות כדי לחסוך זמן. התאמנתי חודש בחינם במכון של ידידים של ההורים שלירק כדי שאני אראה איך זה, לא משהו רציני בכלל. אני רוכב על אופניים, לפעמים רץ, אבל לא בצורה של אימונים רציניים. אימונים בשבוע? למשל שלוש פעמים נראה שאני אוכל בלי בעיה, יכול להיות שיותר (בחופשים למשל), למשך הרבה זמן עד הגיוס בערך שנתיים) תודה

אין בעיה

לא ציינת בן כמה אתה, גיל ומשקל ? תכנס לפורום למאמר על אימון מתחילים, כמו כן כדי לעיין במספר מאמרים חשובים אחרים שם כדי להרחיב מעט את הידע. לאחר שתרשם כתוב לי ונעבור צעד צעד על התוכנית ומה כדי לעשות. בהצלחה רמי

צודק, סליחה

בכל מקרה הנך מספיק מבוגר ולכן אין שינוי בהמלצתי. שוב בהצלחה

סייפיי

New member
תודה

המאמרים ממצים וממש עוזרים אני חושב שאני אפילו אדפיס אותם וייקח אותם לחדר כושר איתי. ושוב תודה

סייפיי

New member
מה דעתך התוכנית אימון מחזורי

שנמצאת באתר muscle , בקישורים? מה ההבדל בינה ובין התוכנית מתחילים ב"מאמרים" בפורום כאן? (ההבדל בתוצאות)?

למעלה