ייעוץ

s0sem1

New member
ייעוץ

אז מתישהו בתקופה הקרובה רחוקה אני מתכוון לקנות חשמלית (בעזרת השם:)) הממ ככה מה כדאי? בטווח של הבסביבות 3 עד 5 אלף ממ סגנון? יותר מעדיף צליל נקי מאשר דיסטורשן..גם דיסטורשן..אבל זה לא הצד היותר חשוב.. מה אתם ממליצים לי? בעצם שאני חושב על זה גם דיסטורשן צריך שיהיה טוב..אבל .. בעע התבלבלתי אז איזה גיטרה יש בטווח מחירים הזה שמתאימה גם לזה וגם לזה?

mocko

New member
ושוב נצאה אל הדרך ../images/Emo13.gif

עזוב מה שנגיד לך פה . תקבל המון שמות ומושגים ( גם בגלל שהשאלה שלך יחסית כללית ) .... קפוץ לחנויות באיזור שלך , שב ותעבור על החשמליות אחת אחת , בלי להסתכל על השם והמחיר שלהם . אחרי שתמצא משהו כמו ארבע חמש גיטרות , אז תסתכל ותרשום את השמות והמחירים . אתה אמור לקנות מה שנוח לך , ולנסות את הכלים לפני ההחלטה זה הדבר הכי חשוב . די יכול להיות שגיטרה זולה תהיה יותר נוחה לך מגיטרה הרבה יותר יקרה . ואל תתבייש לעבור על כל הכלים , גם אם המוכר יראה סימני עצבנות קלים ( מה שקורה הרבה פעמים ) . אז תבודד לעצמך כמה דגמים , ואז אולי נמשיך את השיחה מהנקודה הזו .

mocko

New member
בלמטייל

נו ברצינות , קח את מקל הנדודים שלך ותתחיל להסתובב בחנויות . אל תתעצל !! ויעזור גם אם תגיד באיזה איזור בארץ ....

yoni162

New member
וקח עיצה

שים זין על המוכרים. בעצם שים זין על כל מי שנמצא בחנות, כשאני הולך לקנות לעצמי משהו, הדבר היחיד שאיכפת לי ממנו זה אני.

mocko

New member
אחי , לא צריך להיסחף

המוכרים בחנויות הם לא כאלה גרועים - יש ויש , כמו בכל מקום ותחום . קצת חיוך ומילה טובה פה ושם יעזרו גם עם המוכר הכי אנטיפטי שיש ....

yoni162

New member
סתם נזכרתי...

בפעם שהלכתי לנסות וואה וואה בכלי זמר בחיפה והמוכר (אביתר) לא עזב אותי בשקט רק זיין לי בשכל על זה שסטיב וואי משתמש בזה ושכולם משתמשים בזה ושכל יום מישהו בא וקונה אחד (כאילו שאני לא יודע שסטיב וואי משתמש ב-bad horsie) הקיצר לא נתן לי לשמוע אז התעצבנתי ואמרתי לו "יאללה עזוב אותי בשקט כבר". מה הפואנטה? אין.

mocko

New member
זה בסדר

לפני די הרבה שנים מישהו באחת החנויות בקריות ( שכבר לא קיימת היום ) ניסה למכור לי תיק לגיטרה בטענה שמיקי גבריאלוב משתמש בו .... איך זמנים משתנים

s0sem1

New member
חח

ביבנה..ככה שכל המרכז זה לא ממש בעיה אבל לא התכוונתי ככה התכוונתי כאילו מה עדיף כלי זבל..או מרום חלילית דיאז וכל אלה?

The Exorcist

New member
אתה מיבנה?

אמ...אני מעדיף ללכת למרום ולחלילית אם אני קונה מגבר או אפקטים (אבל יש לי רק 2 אפקטים וכל המגברים שלי לא מהארץ) בחלילית (מגדל הנביאים) ניסיתי כמה אפקטים במרום בקריות לא ממש היה להם מבחר אז סתם ביקשתי מחירון וקיבלתי.

s0sem1

New member
כן..

כן הגורל האכזר החליט לשכן אותי ביבנה..אבל חיים עם זה

The Exorcist

New member
פנדר...דפנטלי פנדר...

או גיבסון SG או אפיפון (כן כן, אני ממליץ גם עליהם) יש גם איבנז כמובן ואמ...רגע...היה עוד משהו אבל לא נורא.

s0sem1

New member
המ

אוף אני אף פעם לא מצליח לחשוב על נושא להודעה..תמיד זה הממ ניגנתי על הג´קסון קלי של חבר שלי על איבנז של חבר ועל פנדר סטרטוקסטר סיקסטיס אמריקאית וממנה היתה לי תהתרשמות הכי טובה..מהצליל הנקי בכל אופן..והיא גם היתה הכי נוחה משלושתן

למעלה