ייעוץ

טאבון

New member
ייעוץ

שלום רב, אני בן 27 ועשיתי עכשיו מכינה במכללת אפקה במתמטיקה ופיזיקה על מנת להתקבל ללימודי תואר ראשון בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה.הציונים שקיבלתי לא הספיקו להם על מנת לקבל אותי ואפשר לומר שעכשיו אני די אובד עצות. דיברתי עם מכון" אדם מילוא" לגבי ייעוץ בבחירת מקצוע ורציתי לדעת מה אתם יודעים על המכון ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית. בכבוד רב.

mosdan

New member
לשאול שאלות ולהתבונן

שלום טאבון אני לא מכירה את מכון אדם מילוא, אך בדרך ששאלת לא תוכל לקבל החלטה, אני רוצה לשאול במקומך כמה שאלות נסה לענות עליהם: - מדוע אתה רוצה ללכת לייעוץ לבחירה מקצוע? - מתוך זה שאתה לא יודע מה הכוון המקצועי שאתה רוצה ללכת אליו? האם מתוך ייאוש שלא התקבלת למגמה, אך היית רוצה מאד לעסוק בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה? - מה חשוב לך לקבל מתהליך כזה? - כמה היית מוכן להשקיע בכדי לקבל את מה שאתה מצפה? רק שתברר עם עצמך תנסה לשאול שאלות שיוכלו לתת לך מידע שעל פיו תקבל החלטה...,. ושאלה נוספת לדרך? למה החלטת לנסות ללמוד הנדסת חשמל ואלקטרוניקה? האם ממקום של יוקרה, ביקוש, הורים, חברים או ממקום של רצון עצמי-של אהבה וסיפוק צעירים רבים לא כל כך יודעים לענות על השאלה הזאת הרבה פעמים בוחרים מקצוע כי הוא יוקרתי/נחשב, ההורים מעודדים, נחשב שמרויחים בו כסף, נראה שיש את הכישורים המתאימים, ועוד סיבות שאינן קשורות. אני מאמינה שבחירת המקצוע חייבת להיות ממקום של משמעות והנאה - מה יגרום לך לקום בבוקר בשמחה במקום העבודה העתידי שלך.... (לאחר שלמדת...) - אז מה גורם לך שמחה, הנאה, משמעות, סיפוק? מה אתה אוהב? מה אתה לא אוהב? מה תחומי העניין שלך? מקווה שבילבלתי אותך יותר
עדיף להיות לפני מבולבלים "ואובדי עיצות", ואז להתבונן ללמוד על עצמך ומשם להחליט מאשר ללמוד ולא לעבוד במקצוע במקרה הטוב, או ללמוד ולעבוד במקצוע שממש לא מדבר אליך או אפילו מתסכל...... יום מקסים אריאלה מוזדן - כוכב הים מאמנת קריירה ויועצת ארגונית מומחית למיקוד ויצירת בהירות נייד 0507877373 כתובת אי מייל למצוא את המקצוע הנכון בשבילי!?!?

יפעתHIT

New member
לימודי הנדסת חשמל

שלום, אל תיפול רוחך בגלל ציונים, תמיד אפשר לשפר אותם ולהצליח יותר בפעם הבאה. :) לגבי תנאי הקבלה, הפקולטה להנדסה במכון הטכנולוגי חולון .H.I.T מציעה תואר ראשון B.Sc ותואר שני M.Sc. בתחום הנדסת החשמל. המכון מציע מכינות השלמה מן הטובות בארץ במתמטיקה ופיזיקה . המכינות הן בשעות נוחות ומתקיימות בכמה מועדים. כדי לקבל את כל המידע הרלוונטי לך, אתה מוזמן לשלוח את פרטיך לכתובת המייל – [email protected] ואנו נשיב בהקדם. בהצלחה, יפעת, נציגת H.I.T, המכון הטכנולוגי חולון

למעלה