ייעוץ..???

• פותח הנושא fifke
  • פורסם בתאריך

fifke

New member
ייעוץ..???

אני בת 32 (כמעט), הנסיון האחרון שלי הוא בגיוס והשמה במחלקת הסיעוד מחברת כ"א במשך שנתיים וחצי. אני עובדת סוציאלית במקצועי. תמיד קבלתי מחמאות על הצד המקצועי והאישי שלי. החלטתי להמשיך הלאה ואני מחפשת עבודה בהשמת כ"א, הבנתי שאני חייבת להתחיל בחברות השמה כדי ללמוד את הבסיס. משום מה- אני שולחת קו"ח להמון מקומות ולא מקבלת כמעט פניות. אני מחפשת כבר כחודש, שיניתי את קו"ח עם הדגשה על הנסיון שלי בהשמה. יש למישהו רעיון נוסף? טיפים? אשמח לשמוע, אני ממש על סף ייאוש ובלבול לגבי העתיד המקצועי שלי.

fifke

New member
מרכז ושרון

אני אוסיף ואומר שקבלתי הצעות מעטות ביותר- בשכר די נמוך... תודה

השכר בתחום זה אינו אטרקטיבי

לרוב העובדים הם בוגרי תואר טריים שמוכנים להרוויח 4500 ש"ח ייתכן שזו הסיבה שדוחים אותך- אולי חוששים שאת בגיל מבוגר יותר ושלא תרצי להתמיד בשכר נמוך אשמח אם תצרפי קורות חיים או תשלחי במסר אישי ואתן לך פידבק אם אראה משהו שיכול לעזור אפרת נצר וייס [email protected]

עוד רעיונות

חודש זה לא הרבה זמן בחיפוש עבודה. נשמע שיש לך הרבה מה להציע, אני בטוחה שיהיה מי שיראה את זה. האם את מכירה אנשים שעובדים בחברות השמה או מישהו ממעגל חברייך שיכול לקשר אותך לכאלו? חבר מביא חבר היא השיטה הטובה ביותר למצוא עבודה. מה דעתך להרים טלפון לכמה חברות, להציג את עצמך ויתרונותייך ולבקש להיפגש ? אני מאמינה שאין דבר כזה חייבת להתחיל מ...נסי לחשוב על עוד כיוונים? לשאול אנשים שעובדים בתחום על דרכים לא קונבנציונאליות. למשל: האם לעבוד בחברה שמגייסת אנשים במחלקת משאבי אנוש, יכול להיות מתאים? בחברת הייטק של כ 200 איש שעבדתי בה פעם נהגו להעסיק אנשים ללא ניסיון בכול תחום וגם בתחום הזה מתוך אמונה בפוטנציאל של האנשים ובכך שהם יכולים ללמוד מהר. כך למשל תוכלי להכיר הרבה חברות השמה ולהגיע מהכיוון הזה. בהצלחה ולא להתייאש, רימה.

fifke

New member
thanx

הכתיבה שלי פה נעשתה אחרי שהפעלתי כל בן אדם שיכולתי לחשוב עליו שיכול לעזור. בחברות היי טק/ ארגונים למיניהם דורשים ב-95% מהמקרים נסיון במיון והשמה מחברת כ"א. לאלה שלא דורשים נסיון שלחתי ולא קבלתי תגובה. זה קצת עצוב כי בחברה שעבדתי בה נתתי הרבה שעות יחסית, אבל השכר היה גבוה- פשוט תחום הסיעוד כ"כ שוחק ומעייף שהייתי חייבת לעזוב. תאמיני לי שניסיתי להפוך כל אבן- לא האמנתי שיהיה ככ קשה למצוא עבודה- מאוד עצוב לי שהאלטרנטיבה היא להתחיל שוב בשכר נמוך. אני מנסה לחשוב לאיזה כיוון אחר ללכת, אם לא במשאבי אנוש ואין לי שום רעיון אחר. אני ממש שוברת את הראש! תודה על הטיפים :)

מה לגבי שירותי בריאות?

אני יודעת שקופות החולים מחפשות לפעמים עתודה לתחום של משאבי אנוש האם היית חושבת להיכנס להיות רכזת גיוס בארגון רפואי? אפרת נצר וייס

fifke

New member
נשמע מעניין בהחלט

העניין הוא שאף פעם לא ראיתי פרסומים בנדון. אני אנסה לראות באתרים של הקופות.. תודה

למעלה