ייעוץ

pv100

New member
ייעוץ

שלום, תאריך הלידה 28.9.58. אני יודעת שאני בשנת צמיחה אני מבקשת לדעת לגבי צמיחה בעבודה ובמשפחתיות. תודה וחג שמח

שלום לך ,

לא כ"כ הבנתי את השנת צמיחה .... אנו "צומחים " כל הזמן ואין רק שנה אחת בה אנו גדלים השנה הקרובה לא מדברת על צמיחה אלא מדברת יותר על שינויים ... ישנו רצון שמתגבש לאט לאט ותחושה של מיצוי אשר דורשת ממך התקדמות מבחינת עבודה,זוגיות והשנה יש דבר ראשון לשים דגש על בדיקות שגרתיות הקשורות לגניקולוגיה , בעבודה יש רצון לשינוי תפקיד,קידום ... וישנה מישהי שהמערכת יחסים איתה לא בשיאה ולכן התהליך יוצר מצבים לא הכי סימפטיים עם הסביבה ויש צורך להפעיל הרבה סבלנות ולקחת אוויר . התקופה האחרונה מדברת על שינויים הקשורים לבית,ילדים,זוגיות והתחושה היא שקצת נמאסה השגרה ויש מחשבות על חופש ושינוי . חשוב לשמור על מצבי הרוח ועל האנרגיות . לשמור על דיאלוג זוגי כי ישנם שינויים של בן הזוג הקשורים בעבודה ובבריאות והכי חשוב לקחת הרבה אוויר ולדעת שעם כל תחושת הפסיביות והחוסר התקדמות , השינויים קורים בברכה ,קרן

pv100

New member
תודה

קרן , ראשית תודה על דבריך שהתכווניתי צמיחה כל שינוי הוא בעצם צמיחה אני מרגישה שבשלב שבו אני נמצאת היום אני שואפת לשינוי שמבחינתי הינו צמחיה. תודה ושבת שלום

למעלה