ייעוץ... :S

ייעוץ... :S

אז ככה, השנה אני עולה לכיתה ט' שזוהי השנה האחרונה בבית ספרי. אני לומדת בבית ספר לאומנויות במגמת מחול. מה שקורה זה שעכשיו מגיעה ההתלבטות: לאן להמשיך? מה אני מתכננת לעצמי? ואצלי ההתלבטות היא אדירה. אני תלימדה מצטיינת גם מחלו וגם במקצועות העיוניים; השנה סיימתי עם ממצוע 94 כולל מקצועות המחול [במקצועות העיוניים היה לי הכל 100 !!]. אני מאוד מעוניינת להמשיך במחול אבל מצד שני ברור שאם אני אמשיך לתיכון לאומנויות שבו הרמה של התלמידים בתחום העיוני נמוכה ביותר, אני לא אממש את הפוטציאל שלי. בנוסף לזה אני מאוד דואגת לעתיד שלי, כלומר כולנו יודעים שרקדניות לא מרוויחות מי יודע מה... אולי תוכלו לייעץ לי מה לעשות, להרגיע, משהו...בבקשה ...

העניין די פשוט

את צריכה להחליט האם את יכולה לחיות ללא מחול, או שאת חייבת לרקוד. אם זה מה שאת רוצה לעשות, לכי לתיכון לאומנויות, זה יפתח אותך המון בכיוון הזה. אבל אם את חושבת שתעסקי במשהו אחר, לכי לתיכון רגיל. אמרת בעצמך: " כולנו יודעים שרקדניות לא מרוויחות מי יודע מה" - משמע שחשוב לך להתפרנס. תעשי את החשבון נפש עם עצמך, ותחליטי מה ישרת אותך ותא האושר שלך בטווח הרחוק.

ממש תודה...

תלמה ילין היה יכול להיות ענק...שקלנו את זה גם...אבל פשוט ההורים שלי חשבו שזה מוגזם שאני אלמד בת"א [אני חיפאית].

Minimal Affair

New member
One day i smile

תשמעי, תנסי בכל זאת תלמה ילין, אם לא - תבדקי אם יש משהו בסגנון באזור של הצפון. אם זה לא יילך, תבדקי אם יש אצלך באזור סטודיו למחול על רמה.

normajean

New member
לפי מה שהבנתי יש יותר מכמה וכמה

חיפאים בתלמה ילין. באמת שווה לך לנסות.. מה עם...חו"ל? או שאין מצב?

לפני מיטב ידיעתי

יש בחינות לקראת סוף השנה (מפסח ואילך). נבחנים בסוף ח' (כדי להתחיל ללמוד בט') או בסוף ט' (אבל מעטים יותר).

R O O L Y

New member
לא!

גם אני חשבתי שהבחינות מפסח ואילך ו פ ס פ ס ת י ! צריך להתחיל לדבר איתם בנובמבר...להתקשר ולהתחיל לברר...

אה נו

זה ברור שההרשמה מהחורף. אני רק עניתי לשאלתו מתי מתקיימות הבחינות עצמן.

gamegir

New member
הבחינות

הבחינות מתחילות בסביבות ינואר, כשההרשמה מתחילה בערך בנובמבר.. כדי להתחיל בכתה ט', כמו הרוב, נבחנים בינואר של כתה ח', וכדי להכנס לכיתה י' (כשיש פחות מקומות- שלוש כיתות נפתחות בט' ועוד כיתה אחת מתווספת בי'. מגמת תאטרון- מקבלים לט' בערך 15-18, ולי' עוד 5-8), נבחנים בינואר של כתה ט'. הבחינות אמנם מתחילות בינואר, אבל יש כמה סשנים של בחינות, כך שיש גם כאלה שנבחנים במרץ ואולי אפילו אפריל. בכל מקרה- באמת מומלץ להתחיל להציק למזכירות כבר בנובמבר. בהצלחה!

מנצל"ש גם כן להתיעצות...

לצערי במקיף שלי ההפקות היחידות שיש הן הבגרויות וגם הם לא ברמה מטורפת... הייתי מת להרים איזה הפקה מכובדת ולדעתי יש כמה חברה מוכשרים לעבוד איתם גם באמצע שנה ואולי אפילו לשתף כמה שכבות גיל מה לדעתכם אני צריך לעשות ואיך? תודה מראש!

normajean

New member
דברים מפוצצים מיוחדים זה נחמש

לדעתי אתה צריך ללכת על העניין של שכבות הגיל ולהתחיל הרבה לפני כולם,שתצבור יתרונות. תערוך אודישנים לכל מי שירצה ותתלה מודעות בביצפר בשכונה וכאלה..לך עם זה רחוק. תקבל אנשים מסורים ורציניים והכי חשוב מוכשרים שיהיו באותו ראש שלך,זה אחד מהחשובים לדעתי. מעבר לזה תבחר מחזה שמדבר אליך,שמעורר בך תשוקה ואהבה.

מנסיוני

חייבים מסגרת, אחרת שום דבר לא מחזיק. לא משנה עד כמה האנשים מוכשרים או מסורים. (ואני מדבר מנסיוני האישי). אתה צריך אחד מהגורמים הבאים כדי ליצור מחוייבות: מישהו בוגר שאחראי או כסף. אתה בהחלט יכול לנסות, ואני מאחל לך בהצלחה, אבל מנסיוני זה לא יצליח.

לא אמרתי שאני אפעל לבד

התכוונתי ליזום משהו במסגרת בית ספרית... ואז אפילו לקבל תמיכה מהמורה שלי לתאטרון ומגופים אחרים בבית הספר אני אבדוק את ההענות כשתתחיל השנה וצפו לראות ממני בקשות למחזות

למעלה