ייעוץ

טוב החלטתי

אתחיל לנסות להשיג טופס 17 מהקופה לנאדו בתה"ש - מקווה שאצליח. על הרופאים בקופה אני ממש לא סומכת בנושא הזה, אחרי הבדיקה הקודמת התייעצתי עם אורולוג בתפקיד בכיר אצלי בעבודה והוא ישר אמר שזה כלום ושאחזור על הבדיקה בלי לשתות לפני כן. אז איך אפשר לסמוך על תשובות כאלו הרי כמו שברור לי וברור לכן איך ניתן לראות חסימה אם לא שותים לפני כן. כשהייתי אצל סוריאנו בפעם הקודמת הוא אמר לי כרגע רק להיות במעקב נראה מה הוא יגיד לי עוד שבועיים. מכירות את ההרגשה שאולי בעצם אני עושה מעכבר פיל? כך בדיוק אני מרגישה, אולי אין כלום ואני סתם מחפשת דברים, אבל אז למה אני מרגישה את הכאב באזור. ויש גם עוד נושא שאני צריכה להתחיל לברר עכשיו וגם אותו אני דוחה (כרגיל...) בבדיקה נבדקו גם איברי הבטן העליונה, וגם בבדיקה הנוכחית וגם בקודמת נצפה כיס מרה מכווץ, שלא צריך להראות כך אחרי 6 שעות של צום - אז עוד עניין שצריך לבדוק מה קורה איתו
.

זואילי

New member
על עכברים ופילים

יודעת בדיוק על מה את מדברת. גם לי עוד היה ספק ביום אישפוזי, שמא בניתוח תתגלה הפאדיחה - שהמצאתי את הכל... ומה שהתגלה היה סיפורי אלף לילה ולילה בסוף... זה הכי נורמלי שיש מייקי. אבל זה גם סוג של הדחקה...

galim29

New member
חשבתי שאני ההאהבלה היחידה../images/Emo26.gif

שלפני הניתוח פחדה שיגלו שאין לי כלום ואני פרנואידית...
מסתבר שיש עוד כמוני...

../images/Emo6.gif הייתי יותר אהבלה מזה

כי גם אמרתי לרופא שניתח אותי שככה חשבתי והמבט שהוא תקע בי יחד עם המילים "לא לא דמיינת" והתנועות של הראש היו חד משמעיות מאד.

זואילי

New member
ולגבי כיס מרה, יש פה לפחות

אחת שאני מכירה בלי כיס אבל עדיין יש רופאים שמאשימים את הכיס הנעלם, כשכואב... או שמא אני טועה?

galim29

New member
סבבה לי בלי כיס מרה../images/Emo6.gif

רק שמייקוש צריכה לדעת שאם יש אבנים זה כאבי תופת ואם יש לה סימנים מקדימים כדאי לפעול עכשיו... אצלי זה היה רשום כממצא לוואי בתוצאות ובכלל לא התייחסתי אליו כי הייתי טרודה במחשבות על הניתוח עוד כמה ימים... אז כשהורידו לי אותו על הדרך זאת הייתה הקלה ענקית, אחרי הכאבי תופת שגם לי הכיסון.

אז זהו

שיש לי התקפות כאבים מידי פעם אבל עד היום ייחסתי אותם למשככים שהורסים לי את הקיבה, אז אולי זה בכלל לא מהמשככים.

זואילי

New member
מייקי

קחי את הדברים שמיש, לוואנדר, גלים ואנוכי אמרנו - ובלי לנסות לייחס, ובלי למשוך זמן עם טופס 17 או בלעדיו - תתחילי בסדרת בדיקות מקיפה. רק אז תדעי מה קשור למה ואיך לטפל. אנחנו איתך

../images/Emo45.gif לכל מה שאמרו לך

גמני בלי הכיס. הכאב איום ונורא ומבטל נשימה ושינה. וכשהוא הלך ההקלה היתה מרובה. גמני ייחסתי כאב בבטן העליונה למשככים, עד שקלטתי שהכאב חיצוני לאיברים ולא מבפנים (נשמעת פסיכית?) והמשככים עוזרים לו ולא מוסיפים לו (במקרה שלי הכאב הזה לא קשור לכיס מרה כי הוא קיים גם הרבה אחרי שהכיס לא). לא להזניח כי בעיות כיסמרה עלולות לגרום צהבת ואת בטח לא צריכה את זה.

כיס מרה

כיס המרה אמור להיות מכווץ לאחר ארוחה ובאמת צריך לבדוק למה היה מכווץ אחרי צום של 6 שעות אולי צריך יותר זמן צום..... לא יודעת להגיד שלכרות כיס מרה זה סבבה כי בכל זאת יש לו תפקיד... אבל גם אבנים בכיס המרה לא מעודדים בכלל וגורמים לתסבוכות מרחיקות לכת.... אז יאללה למה את מחכה תתחילי לבדוק .........תעשי US חוזר......תפני לדר' נאדו ואם כל התוצאות גשי לסוריאנו.... תעשי בדיקת דם ושתן ....תבקשי את הכל בפנים....כולל תפקודי כבד וכליות

זקי שמעי בדיחה

בהקשר לבדיקות דם. לפני כשבועיים הלכתי לרופא המשפחה כדי לקבל אישור לטופס 17 והפנייה ל-US כליות ובנוסף ביקשתי שייתן לי לעשות בדיקות דם, כי כבר עברה יותר משנה מאז שעשיתי פעם אחרונה. ומה הייתה תשובתו "בואי נחכה אולי תה"ש יבקשו שתעשי בדיקות דם" הכוונה היא בדיקות עולות כסף לקופה אז עדיף לחכות ולא לעשות פעמיים
.

אז תשמעי בדיחה הפוכה

כשהרופאה שלי רוצה לעשות לי בדיקות דם אני אומרת לה: "בואי נחכה אולי תה"ש יבקשו עוד בדיקות" והכוונה בואי נאסוף כמה שיותר בדיקות בדקירה אחת.....................

אנחנו צריכות להחליף רופאים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לי ממש אין בעיה עם בדיקות דם

מייקי-הכל מהאנדו'-אני עליתי על זה אחרי שקשרתי

שיש לי כל פעם כאבים בצד אחרי מחזור או לפני מחזור. גם לי חשבו שיש אבן קטנה וגם רשמו הידרופרוזיס משהו כזה. ואני נלחצתי כי אמרו שזה חוסם את השלפוחית ונתנו לי כל מיני כדורים, בסוף בבדיקה מיוחדת עם השתיה הזו המגעילה שלא רוצה להזכר בה בכלל אמרו שהכל תקין ושהשלפוחית קצת קטנה. מאז החכמתי וקישרתי שהכל בא מהאנדו, השלפוחית התכווצה קצת מהאנדו או שיש שם מוקד וכל הזמן יש לי כמו איזה זקנה דליפות שתן. אני באופן קבוע עם מגן תחתון. זה משגע אותי הדליפה הזו.אני ילדתי פעם אחת בלבד כך שלא תתכן צניחת רחם ועוד בגיל 45. בקיצור הכל מנפלאות האנדו. כשעברו כאבי הבטן חלף הכל. תודה לאל ישתבח שמו.

אני מצטרפת לכל מה שאמרו לך כאן

תגידי לי, למה את מזניחה את עצמך???? לכי להיבדק ואחר כך תחזרי לסוריאנו וגם לנאדו ותבררי מה פה קורה פה. לא יתכן שתמשיכי ככה לסבול. בקשר לכליה בשום אופן לא להזניח, שטוקהיים שלח אותי לא.ס לפני שנה וכששאלתי למה הוא אמר שאם יש מוקד אנדו' בכליה מאד קשה לעלות עליו ולכן הם עושים את הבדיקה, חוץ מזה הוא גם אמר שאם יש חלילה מוקד שם והוא לא מטופל זה עלול להרוס את הכליה ולהביא למצב של דיאליזה ותאמיני לי שאת ממש אבל, ממש לא רוצה להיות בצרה הצרורה הזאת.

למעלה