ייעוץ../images/Emo22.gif
היי בננות אשמח לשמוע את דעתכן, אני כבר כמעט שבוע עם כאבים בצד ימין (ממש בצד של הגוף) מהאזור מעל למפרק הירך בערך עד למותן כולל וקצת פנימה כלפי הבטן וקצת פנימה כלפי הגב, מעיין הרגשה שהאזור תפוס (מקווה שהצלחתי להסביר את אזור הכאב
). הכאב הוא לא היסטרי ולא מצריך משככי כאבים. הכאב מופיע בעיקר בתזוזה כלשהי של האגן/ הגוף כלפי אותו צד, בנסיון הימתחות של אותו צד, בשכיבה על הצד והיום כאשר השתעלתי וצחקתי הרגשתי טוב מאוד את הכאב באזור. עשיתי השבוע במקרה US כליות ונמצא גודש קל באורטר הימני (לפני חודשיים וחצי היה גודש קל בשתי האורטרים וסוריאנו אמר שזה מראה על חשד למעורבות אנדו' באזור ואמר לי לחזור על הבדיקה). שאלתי את הרופאה שביצעה את הבדיקה אם זה יכול להיות אנדומטריוזיס, בתחילה תגובתה הייתה "זה מהשתייה!" (אם יש גודש מהשתייה אז למה דורשים לשתות לפני הבדיקה?? ואם לא שותים איך ניתן לראות שיש חסימה??), שניה אח"כ היא חזרה בפניי על שם של מחלה אחרת שגם נגמרת ב"יס" (לא זוכרת איזו בדיוק), אז אמרתי לה "לא! יש חשד למעורבות של אנדומטריוזיס" היא שתקה. לא נראה לי שהיא בכלל יודעת מה זה אנדו' ונראה לי שהיא שמעה את המילה פעם ראשונה. מה אתן אומרות, האם נראה לכן שיש קשר בין הכאבים והממצא ב- US או שהכל רק צירוף מיקרים ואולי הכאב נובע מהידבקויות באזור? האם יכול להיות שהגודש הוא רק בגלל השתייה??
היי בננות אשמח לשמוע את דעתכן, אני כבר כמעט שבוע עם כאבים בצד ימין (ממש בצד של הגוף) מהאזור מעל למפרק הירך בערך עד למותן כולל וקצת פנימה כלפי הבטן וקצת פנימה כלפי הגב, מעיין הרגשה שהאזור תפוס (מקווה שהצלחתי להסביר את אזור הכאב