ייעוץ

shulidarw

New member
ייעוץ../images/Emo189.gif

שלום! שמי: שולמית תאריך לידה 19.10.1976 אני מנסה להרות כבר תקופה ארוכה האם נראה היון באופק? האם רואים משהו מבחינה רפואית ? ובכלל מה אומר תאריך הלידה שלי???????? אשמח לקבל את ייעוצך (אני בתקופה לא טובה עכשיו בחיי !!!!!!!!) ואני מיואשת בתודה מראש על ההתייחסות מחכה לתשובה שבת שלום

אני כן רואה שינו קושי

להיקלט להריון ,אך ללא תאריך בן הזוג קשה לי לראות את התמונה הכוללת . השנה לא קלה נפשית ורגשית . יש צורך בהמון סבלנות בכלל ובמיוחד כלפי בן הזוג . ההמון ספקות ,מלחמות פנימיות ,הרגשת תקיעות וחוסר אוויר . חשוב מאוד להבין שישנם דברים בחייך שמצריכים התייחסות וזמן . ואת עקשנית ורוצה דברים מאתמול..... את לא מדברת על התחושות שלך ולא קל לך לשתף את בן זוגך . השנה מאוד חשוב לאזן את המערכת הזוגית ולסלוח לסביבה ולעצמך. בברכה,קרן

shulidarw

New member
בהמשך לתשובתך../images/Emo189.gif

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות והתשובה כל מה שכתבת נכון אני באמת כזאת ורואה את החיים עכשיו באמת כך אני תקופה כבר מיואשת מאוד מכל מה שקורה לי ובאמת איבדתי את כל הסבלנות לסביבה שלי וגם לבן זוגי חוץ מזה קוראות לי כל מיני תאונות קטנות ממש של חוסר מזל שבגללם אני סובלת בריאותית.והכל נראה לי מסובך ובלתי ניתן להגשמה אוף.........התייאשתי כבר בכל אופן תודה על התיחסותך לשאלתי בקשר להריון תאריך בן הזוג שלי הוא:9.10.1968 בבוקר(לא ידוע שעה מדוייקת) סיכום השם שלו:8

כמו שכתבתי אני רואה את הקושי ויש קושי

מעבר לכך כאן זה אינו המקום להרחיב על כך .

למעלה