ייעוץ תעסוקתי

softouch

New member
ייעוץ תעסוקתי

אני בת 24. מסיימת השנה לימודי בוגר בפסיכולוגיה ונותר לי סמסטר אחרון בחוג השני,ייעוץ חינוכי באוני'.
אני מעוניינת להתחיל לעבוד כבר בחודשים הקרובים בתחום כלשהו הקשור ללימודיי על מנת לרכוש ניסיון וגם בכדי שאוכל להתנסות ולהחליט אם הכיוון מתאים לי.
אין לי אופצייה להמשיך לתואר שני כרגע בפסיכולוגיה כיוון שהממוצע עוד לא סופי, ולא סיימתי את התואר רשמית (חייבים לסיים חובות בחוג השני בכדי לקבל תעודת BA)
כמובן, שהאפשרות לחסוך קצת תורמת. אני מחפשת עבודה זמנית לטווח של כשנה. אני מאוד אוהבת לעבוד מחשב, עם אנשים וגם ילדים.
אני שוקלת את האופצייה גם לעשות במהלך השנה הקרובה קורס לתעודה כלשהי. התחום שהיתי רוצה להמשיך לעסוק אח"כ הוא ייעוץ אירגוני, אך מבירור שעשיתי יש עדיפות מפסיכולוגיה אירגונית על פני מגמה במנהל עסקים של ייעוץ ארגוני. האם זה נכון?
שוקלת אפילו להתחיל אולי עוד חוג נוסף שיהיה פרקטי תעסוקתית ומעניין אותי(זה נחשב חוג לאחר תואר,במתכונת של חצי תואר של 69-80 נק"ז).
אילו אפשרויות כדאי לשקול בחיפוש עבודה במקרה של בוגרת תואר ראשון בלבד בפסיכו' וחינוך..? במה מומלץ לעבוד במהלך השנה בכדי לצבור ניסיון?
מה מומלץ לעשות לבוגרי פסיכולוגיה שלא עומדים בתנאי קבלה לתואר שני של ממוצע 87-90+ (למשל ממוצע 85-86) ?
תודה

למעלה